Selasa, 3 Februari 2015

Review: Tudung Bawal by Ameera Zaini

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.

Selamat menyambut Hari Thaipusam buat semua rakyat Malaysia yang beragama Hindu. Hari ni cuti lagi.Tapi, hari ni Lyeen memilih untuk duduk dalam bilik diam-diam sambil update blog. Rasa macam banyaknya masa aku sebab takda kerja sangat nak buat. Kau tunggu esok lusa pulak tak tahu, Hahahhaa.


Hari ni Lyeen nak share sesuatu buat semua peminat tudung bawal, bolehlah ke page Ameera Zaini Hijab Revival yang sangat gojes tu. Tudung-tudung dia sangat cun dan mampu milik. Lyeen memang peminat tegar tudung-tudung Aidijuma tapi disebabkan sekarang baju aku yang plain dah habis. So, lepas ni plan guna baju bunga-bunga. Tudung tukar pulak pergi plain. Hahahaha. Jadi, bolehlah tukar ke Ameera Zaini Hijab Revival. Dijamin anda akan berpuas hati sebab cer tengok antara koleksi tudung bawal dia. Sangat cantik.
Koleksi Luna

Koleksi Basic
Koleksi Rania
Koleksi Allure
Disamping aku suka tengok tudung-tudung dia. Aku suka tengok muka dia yang mulus dan nampak smooth je. Kak Meera ni juga duta Radiance Signature... Aku ambik Radiance Signature pun sebab nak gojes macam Kak Meera. Hahahaha. Jujur juga  Lyeen cemburu dengan dia sebab muda-muda lagi dah ada butik sendiri. Seronoknyaaaaaaa. Jadi tunggu apa lagi? Jum serbu online butik Ameera Zaini di Ameera Zaini Hijab Revival.
Nota pink: Berbelanja secara berhemah sebab kadang-kadang belanja atas talian ni sealu tak perasan duit mengalir macam air. Okay. Sekarang Ameera Zaini Hijab Revival tengah keluarkan design Luna, so bolehlah beli banyak-banyak! Mohon Kak Meera belanja Lyeen selai dua tudung-tudung dia yang gojes ni. Hahahahaa. Selamat bercantik-cantik macam Ameera Zaini.
Ok bai. Assalamualaikum.

3 000 Makan Cupcakes!:

✿ Ina Ainaa ✿ berkata...

Haishhhh tak boleh den tengok tudung lawa lawa nk. Nanti nak usya la

Syira Lokman berkata...

cantiknyaa...suka syira tengokkk

timm bill berkata...

oh my. lama xmelawat cik lyeen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...