Jumaat, 16 Januari 2015

Tahun Akhir.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.

Entry pertama untuk tahun 2015. Alhamdullilah berjaya juga kau menaip Lyeen. Hahaha. Sebenarnya banyak lagi cerita bersiri-siri nak taip tapi disebabkan malam ni tujuan hanya nak update entry pendek je, Lyeen pendekkan je la semua.  Sebenarnya tahun 2015 ni merupakan tahun akhir Lyeen sebagai seorang pelajar sepenuh masa dekat Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu. Seram ada, gerun ada, sedih ada, gembira ada, Semua perasaan ada sebab 5 tahun setengah kauuuuuu, Lyeen study dekat KL ni. Rasa macam dah jadi orang Keyhel siki-sikit. Keyhel tu istilah aku sorang ja. Hahahaha.
Tahun ni juga menyaksikan betapa awal-awal tahun jer dah sibuk, kelas mula dari pukul 8 pagi sampai pukul 6 petang. Stop untuk makan dan solat sahaja, Selebihnya duduk dalam bilik kuliah dengar kuliah. Kes faham tak faham tu belakang kira. Hahaha.

Semoga semuanya dimudahkan dan memudahkan. Amin.



3 000 Makan Cupcakes!:

sYiRa LoKMaN berkata...

UPDATE PUN..HAHA..GOODLUCKK..JOM KE BLOG SYIRA TENGOK MALAYSIA BEST BLOG 2015 :D

Cik Lyeen berkata...

@sYiRa LoKMaN hahaha...akhirnya kan awk..hehehe...insyallah..nnt lyeen terjah ye :)

Najib Ariyan berkata...

tak mengapa... dulu kan pelajaran... belajar rajin2 sampai berjaya yer...

salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...