Selasa, 20 Mei 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Assalamualaikum.
http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

22 000 Makan Cupcakes!:

Farah Waheda Wahid berkata...

terima kasih sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer?

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Faizal Mohamad Twon Tawi berkata...

Good luck

Saya juga join

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

kemey berkata...

Hi singgah sini..
Jom join segmen=)

http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

Fuza Musa berkata...

fuza pun dah join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Cikgu Norazimah berkata...

Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

aniesa ahmad berkata...

Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

CT Humairah berkata...

salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

julia jamaludin berkata...

Singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Hafiza AizZawa berkata...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Miss Fatyn berkata...

singgah dan follow dari segmen ni. 3527. salam kenal :)

Hafizul berkata...

Ok..selamat berjaya yer..hehe

Bro Nan berkata...

Gud Luck & Salam Perkenalan

My recent post : Jangan Join !!! Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

fatihah fazlin berkata...

singgah sini :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Jia Rizaira berkata...

Salam singgah dari segmen yg sama. Good luck!
http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Bro hantu berkata...

singgah dari http://www.myrodreel.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotes.html

Khairul Bariah berkata...

hai cik lyeen, salam kenal dari akak. Good luck :)
done follow lyeen #3528

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Syuhada Baharudin berkata...

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

Fiqa Nsz berkata...

Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

nurerna hazwani berkata...

Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Hidayah Mohamad berkata...

Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

shalimar yusof berkata...

Salam singgah petang
Salam muhibbah dari follower #3556

www.notashalimar.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...