Ahad, 18 Mei 2014

Bila akan berakhir?

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Tiramisu Cokelet.

Cuba scroll older post. Hahaha. Banyaknya join GA dan Segmen. Lama sangat tak support dunia blogging. Hari ni pulun join GA dan segmen siap tag blogger lain lagi. Hahahha.Siapa lagi buat GA? Tag Lyeen laju-laju aihhh. Hahahah. Okay,hari ni hari Ahad. Sepatutnya boleh je keluar makan angin sambil makan-makan. Jalan-jalan sambil mengorat. Eh? Hahahha. Tapi, semua tu kena buang tepi sebab esok ada paper untuk EDU 3106 Budaya Dalam Pembelajaran. Paper ni untuk Final Exam Semester 5 yang dah nak habis ni. Cepatlah habis. Cepatlah. Nak cuti. nak cuti. 
Ehem, muka dah cengkung. Mata dah bertingkat-tingkat. Sebab exam dah nak dekat. Hahaha. So,good luck untuk semua yang ada exam yer. Study sungguh-sungguh aihh. Jangan main-main. Study tu biar fokus jangan main jeling-jeling handphone macam Lyeen. Semoga semua ilmu yang kita dah belajar akan kita ingat saat kita perlukan dalam dewan exam nanti. Okay? Paling penting jaga kesihatan dan jaga emosi bila dekat-dekat exam ni. Jangan fikir banyak sangat nanti stress, tak memasal pengsan dalam dewan exam. Okay, selamat maju jaya untuk diri sendiri dan untuk semuaaaaaaaaaa!

Ok bai. Assalamualaikum.

6 000 Makan Cupcakes!:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Good luck for the exam k :))

Filzah Azzahra berkata...

goodluck akk

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Rajin sungguh ye join GA hehehehe

Cinta hazanis berkata...

good luck cikgu. :P

Hasidy Harun berkata...

Semoga sukses selalu lyeen😊😍

Hasidy Harun berkata...

Success always

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...