Ahad, 26 Januari 2014

Wordless: Please. Go.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh
Selawat dan salam atas junjungan besar Rasullullah SAW dan para sahabat.

Bukan Aku - Tasha Manshahar

Tak mudah aku jalani
Hidupku tanpamu disisi
Hari-hari ku tangisi
Segala memori janji ku mungkiri

Engkau masih aku rindu
Walau tak pernah engkau tahu
Hanya satu harapanku
Moga kau selalu maafkan diriku

Aku lepas semua pergi bukan kerna aku benci
Tapi kerna ku terlalu mencintai
Percayalah oh sayangku
Nikmati dulu usiamu
Nanti kau temu cintamu bukan aku
Nota pink: Dulu lagu ni pernah letak kat blog tapi dah delete sebab tak boleh letak nanti berat sangat nak loading. Tak mampu buat entry, insyaAllh nanti boleh tap-tap-tap-tap entry panjang lebar okay. Esok kuliah pukul 8 pagi hingga 6 petang u olls! Ehem! Semoga semuanya dipermudahkan. Aamin. 
Ok bai. Assalamualaikum.

4 000 Makan Cupcakes!:

Nadia Johari berkata...

oh lagu ke..ingat bersyair..hehe

Akeyla Azmi berkata...

semoga semua dipermudahkan :D <3

Aniq Bukhary berkata...

Laa.. sekampung rupanya blogger sorang nie.. Saya masukkan dalam bloglist di bawah bayu saya k. :)

MyCherita berkata...

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...