Jumaat, 24 Januari 2014

Ephyra Menyerlahkan Kejelitaan Anda

Assaalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh
Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Alhamdullilah setelah 10 hari mencuba produk Ephyra ini, Lyeen rasa ada sedikit perubahan yang sangat ketara. Jujur Lyeen kata bahawa Lyeen sebenarnya tak minat nak minum atau makan atau telan atau hadam apa-apa produk kecantikan dan kesihatan ni. Bagi Lyeen, bila dah cukup jaga kesihatan seperti banyak minum air masak, rajin bersukan dan jaga tidur serta pemakanan. Cukup! Sampailah satu hari Lyeen menang dalam satu Giveaway yang dianjurkan oleh Oceanlife2u dengan kerjasama blog kak Mialiana.com. Lyeen saja-saja jer nak join untuk support kawan-kawan blogger. Tup-tup-tup-tup, alhamdullilah murah rezeki dapat hadiah percuma. 1 kotak Ephyra (10 sachets) bernilai RM 68.00.
Lyeen sebenarnya salah seorang blogger yang lewat terima hadiah atas masalah pihak pos tak dapat maklumkan pada Lyeen tentang kewujudan hadiah ni. Jadi, tak hairanlah Lyeen antara orang terakhir yang akan review kebaikan produk ni. Mula-mula Lyeen tak berani nak cuba produk ni. Letak kat atas meja dulu. Tengok-tengok, renung-renung. "Ada effect tak kalau aku minum?". "Nanti muka aku rosak teruk?". "Tak bahaya ke ni?". Serius, macam-macam duk fikir. Jari-jemari ni laju je search "Kebaikan Ephyra", "Kelebihan Ephyra", "Review Pengguna Ephyra" and so on. Tapi, bila Kak Mia inbox maklumkan pasal tarikh tamat review, Lyeen yakinkan diri untuk cuba Ephyra ni. InsyaAllah, kalau kita yakin dan niat kita betul pasti Allah permudahkan.
Pertama kali nak minum, buka bungkusan comel Ephyra ni. "Wanginya, bau buah limau!". Roommate Lyeen pun kata macam tu sebab bila buka bungkusan akan wangi semerbak kat dalam bilik. Okay, panjang mukadimmah. Sekarang Lyeen nak share serba sedikit perubahan yang Lyeen alami sepanjang 10 hari mengambil produk Ephyra ni. Lyeen ambil satu bugkusan sehari dan Lyeen ambil waktu malam sebelum tidur. 

KESAN EPHYRA DALAM MASA 10 HARI

  • Tiga hari selepas Lyeen minum. Memang ada jerawat timbul. Lyeen mula seram sejuk, takut sangat! Tapi, Lyeen tekad teruskan juga minum. Masuk hari kelima jerawat dah susut.
  • Lyeen dapat rasa kulit muka dah tak kering. Sebab sebelum ni tepi bibir dan tepi hidung kering sangat-sangat sampai tahap terkupas kulit dan terpaksa letak pelembap setiap kali nak keluar. Tapi, alhamdullilah selepas seminggu, masalah kulit kering dah kurang dan jujur Lyeen dah tak guna pelembap yang berlebihan untuk sorok masalah kulit kering dekat tepi bibir dan tepi hidung.
  • Apa yang paling ketara bila minum Ephyra ni ialah selalu je nak buang air kecil. Sebelum ni Lyeen tak pernah terjaga tengah malam untuk buang air kecil, tapi semenjak minum Ephyra ni terpaksa bangkit juga untuk pergi buang air kecil. Lyeen percaya bahawa toksik-toksik dalam badan yang selama ni duduk lama dalam badan dah keluar! Alhamdullilah.
  • Syukur juga bila sistem pembuangan jadi mudah lawas. Tak perlu nak paksa-paksa sebab mudah je nak lawas. Sistem pembuangan tak lawas ni juga salah satu masalah Lyeen sebab Lyeen ni jenis yang memang tak suka makan buah-buahan. Tapi, bila minum Ephyra. Alhamdullilah, dengan izin-Nya Allah permudahkan.
  • Masalah rambut gugur dan kelemumur memang akan menghantui setengah daripada wanita bertudung. Jadi, bagi yang ada masalah kelemumur dan rambut gugur macam Lyeen sangat-sangat disarankan untuk ambil Ephyra ni. Lyeen sekarang dah tak risau dengan masalah kelemumur ni sebab kulit kepala rasa fresh je. Sungguh! Dah takda sesi garu-garu kepala yang gatal lagi sebab kulit kepala dah kurang rasa gatal dan tak selesa tu.
  • Student mod sepenuh masa yang akan berdepan dengan laptop setiap masa mesti akan rasa pedih-pedih mata dan esoknya mata pun jadi "mata panda" dan lingkaran hitam duk bawah mata kan? Tapi, alhamdullilah seminggu selepas minum Ephyra, masalah "mata panda" dah kurang! Yeahhh! Eh, kejap-kejap... Ehem! Lyeen dah tak guna kaca mata bila duduk depan laptop pada waktu malam. Apa yang menggembirakan Lyeen bila dalam kelas pun Lyeen dah tak perlu guna kaca mata macam sebelum ni. Eh, sebenarnya baru perasan time taip entry ni. Eh, iyalah, Lyeen dah lama tak guna kaca mata. Alhamdullilah. 
  • Pasal kulit cerah. Tak berani nak kata apa sebab 10 hari je rasanya tak cukup nak jadi putih melepak. Tapi, apa yang Lyeen berani kata ialah bila masalah tompok-tompok hitam bekas jerawat tu dah semakin pudar dan masalah pori-pori terbuka kat hidung pun dah semakin tertutup dan bersih u know! Suka sangat-sangat!
  • Ephyra mengandungi energy booster yang akan buat kita rasa kurang letih dan tak penat sangat buat kerja. Kurang rasa mengantuk. Paling penting ialah berjaya mengawal mood makan kita. Kalau sebelum ni Lyeen makan empat kali sehari (pukul 10 pagi, tengah hari, pukul 5 petang, malam) tapi alhamdullilah sekarang dah boleh control makan pun dua kali je (tengah hari dan malam) sebab perut rasa mudah kenyang :').

Rasa macam tak percaya semua kesan ni Lyeen boleh dapat dalam masa 10 hari kan? Tapi, alhamdullilah inilah yang Lyeen alami sendiri dan Lyeen percaya pada EphyraEphyra ni menggunakan kologen yang terhidrolisis. Kologen terhidrolisis terdiri daripada pecahan asid amino yang sangat kecik dan mudah diserap oleh badan. Disebabkan tu, Ephyra ni mudah diserap sebab molekulnya sangat ringan dan mudah diserap oleh badan.
Gambar tudung kuning tu Lyeen ambik semasa cuti dekat Sabah bulan lepas. Tudung biru pula ambil genap 8 hari minum Ephyra. Nampak black spot dekat pipi Lyeen kat gambar tudung kuning tu? Yes,itu parut jerawat yang degil taknak hilang. Terpaksa letak bedak banyak-banyak. Eye bag dan lingkaran hitam juga sangat ketara kan? Tapi sekarang, alhamdullilah black spot dah semakin pudar. Eye bag dah kurang dan lingkaran hitam nyata semakin hilang! Yeahhhh! Alhamdullilah. Syukur. InsyaAllah jika niat kita baik, Dia akan permudahkan dan mudahkan. Semua yang berlaku atas izin-Nya. InsyaAllah. Terima kasih untuk Oceanlife2u dan Kak Mia sebab anjurkan GA ni sekaligus kenalkan produk Ephyra ni kepada Lyeen.
Jadi, apa tunggu lagi? Sesiapa yang berminat boleh hubungi mereka laju-laju. Lyeen pun lepas ni nak PM Kak Mia untuk beli lagi. Kotlah dapat harga istimewa. Hahahahha :p
HOTLINE : 03-41417889 
call/sms/whatsapp : 019-3999238

official fanpage : https://www.facebook.com/oceanlife2u 
 website :http://www.oceanlife2u.com/
email :  oceanlife2u@gmail.com
Nota pink: Kepada yang takut nak mencuba, jangan risau sebab produk Ephyra ni selamat dan dijamin halal. Disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia lagi u olls! Unleash your true beauty with Ephyra! 
Ok bai. Assalamualaikum.

7 000 Makan Cupcakes!:

Ainim Suju berkata...

wow...terasa tak sabar nak consume ephyra

Nadia Johari berkata...

memang terbukti berkesan..

Mia Liana berkata...

Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

Mia Liana berkata...

Tahniah ya.... http://www.mialiana.com/2014/02/pemenang-fasa-kedua-giveaway-ephyra.html

Mas Zull berkata...

assalamualaikum lyeen...tahniah2 yer...;)

aNa LiEyA berkata...

hai all.
sy adelah pengguna setia ephyra..
dan juga dealer berdaftar ephyra..
hampir 10 kotak sy minum since pntang bln 3.
alhamdulillah..
byk perubahan.
boleh visit ig sy anamarliana.
dptkan ephyra utk pakej februari
atau sms sy 0109828056

IzZa HaDi berkata...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli banyak lagi MURAH!!!

Seriously, grab this GREAT deal! Confirm tak menyesal!
Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...