Jumaat, 17 Januari 2014

1st untuk tahun 2014.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabaraktuh.
Salam cupcakes cokelet.

Alhamdullilah, akhirnya Lyeen dapat buka dashboard hari ni untuk update blog yang memang dah lama Lyeen tak buka. Semester 5 ni memang Lyeen sibuk sangat sebab kelas mula pukul 8 pagi sampai 4.30 petang. Tak boleh balik bilik langsung sebab asrama ada peraturan baharu. "Semua guru pelatih dilarang balik ke asrama sebelum pukul 2 petang." Jadi, Lyeen ambik pendekatan untuk tak balik sebab rest tengah hari pun sejam je. Bila fikir balik kena hadapi juga sebab nanti dah jadi cikgu betul-betul lagi lama nak stay dekat sekolah. Okay, i redha =_=
Awal semester ni kan, Lyeen memang rasa hidup macam tak berjadual sebab sibuk dengan latihan rumah sukan, mesyuarat kelas, latihan itu ini dan sebagainya. Bulan 3 ni pula dah prepare untuk praktikum fasa 1. Fuhhh! Sekarang Lyeen tengah pujuk abang Lyeen untuk bagi pinjam kereta dia sebab nak praktikum nanti dekat Petaling Jaya tak kan nak naik bas? Oh nooooooo...

Oh carca merbanya entry Lyeen. Sebab dah lama tak update entry so memang dah lupa skill nak taip entry. Hahahaha, apapun semalam Lyeen dah pos hadiah untuk pemenang Pencarian Bloglist tu. Tahniah! InsyaAllah isnin nanti smapailah hadiah u olls yer. Lyeen minta maaf juga sebab dah lama sangat tak jenguk bloglist yang Lyeen baru buat tu. So, cuti ni Lyeen menyemak dekat ruang komen u olls banyak-banyak sampai rasa macam tak mampu nak baca komen. Eh? Hahahaha. 

Ok, sebenarnya niat update entry hari setakat nak update saja-saja tanpa motif tersendiri. Kira macam SS hari ni sebab entry takda isi penting. Sebelum tu silalah ke blog http://bloglistonly.blogspot.com untuk tengok bloglist terbaharu tu.

Ok bai. Assalamualaikum.

3 000 Makan Cupcakes!:

adam berkata...

Semoga awak berjaya dan diberkati Allah. Ada masa tgkla page sy..sy baru belajar nk buat blog..harap dapat ajar sy serba sedikit. Tq

Ira Nur berkata...

chaiyokkk ! heee. gudluck. <3

Nadia Johari berkata...

masuk tahun baru aktiviti semua baru..cayok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...