Ahad, 22 Disember 2013

SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
Klik banner untuk join segmen ni.:)

"Semua..! Jum berkunjung ke blog Eraz Fadli yang super duper gempak! U olls baca entry dia sekali je confirm akan ada aura nak datang semula ke blog dia. Jum! Blog Eraz Fadli ni menghidangkan pelbagai bahan bacaan yang menarik untuk semua orang. Segenap lapisan umur. Hahahhaa. Ehem-ehem, Abang Eraz Fadli sebenarnya Lyeen tak reti nak tulis ayat deboom. Hahaaha.:') Apapun, Lyeen seru semua pembaca blog Lyeen untuk pergi ke blog Mr Eraz Fadli sekarang juga! Ting....!

Ok bai. Assalamualaikum

13 000 Makan Cupcakes!:

Nick Nashram berkata...

macam nak buat jugak la segmen macam ni..tapi takut takde orang nak terjah..huhu

Shark Kay berkata...

shark singgah dr segmen sama:)
gud luck ok .

husna zahidi berkata...

selamat bersegmen cik lyeen..

husna belum join lg nih..

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

JAMIL HASHIM berkata...

assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

Mama Darwiish berkata...

best of luck..
jempot join GA saya kalau belum :)

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

husna zahidi berkata...

Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
juga dari segmen yang sama.. :)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

Oh Oh Zulasri berkata...

singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

mujadafewa.my berkata...

alaaaa... dah terlambat la pulak,, huhuu

Maria Firdz berkata...

all the best.. :)

Azhafizah Md Nor berkata...

selamat bersegmen dan terjah :)

Eraz Fadli berkata...

Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

http://www.erazfadli.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...