Sabtu, 21 Disember 2013

Hujan Batu di Tawau

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Salam Cupcakes Strawberry!

Hari ni Lyeen sangat-sangat letih. Sangat-sangat penat bila bangun seawal pukul 4 pagi untuk teman Mak masak. Hari ni pukul 8 pagi lagi dha bertolak dari rumah untuk pergi Semporna. Ingat tak kawasan perkampungan nelayan dalam Filem Duyung tu? Ha'ah, we olls pergi situlah tadi. Dalam pukul 4.30 petang baru sampai rumah sebab perjalanan dari Tawau ke Semporna ambil masa dalam 2 hours. Lagi-lagi masa balik tadi hujan lebat sangat! Rasa macam hujan batu jer jatuh atas bumbung kereta. Memang tempat kat sana super duper cantik! Tapi, tu Lyeen review kemudian okay? Sebab malam ni Lyeen nak tidur awal juga sebab esok we olls nak pergi Taman Bukit Tawau lagi. Nak pergi mandi-manda sambil BBQ! Family day kata orang! Hahahaha.
Ehem-ehem, mata Lyeen bengkak atas bawah sebab pulun makan seafood dua hari berturut-turut, lepas ni insaf taknak makan seafood dah! Eh.. memang aku suka men'selfie'kan diri sekarang kan. Sebab tu aku akur dengan kehendak hati aku supaya buat akaun Instagram. Sesiapa yang rajin men'selfie'kan diri macam aku bolehlah jadi geng dengan follow Lyeen dekat Instagram @ciklyeencupcakes okay? Kita main follow-follow! Doakan semuanya berjalan lancar dan kaami sekeluarga selamat pergi dan balik. Aamin.

Ok bai. Assalamualaikum.

10 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

hehe mata bengkak pun tetap comel lyeen ni :p hehehe..
erm semporna pernah sampai..tawau belum lagi hehe ;)

lurvlolipop berkata...

woahhh , biar dyg teka , tmpat shooting filem duyung ? ni msti tmpi-2 resort tu kannnn ? mkin rindu laa dgn sabah , xpe khmis depn blik sabah dahh ...

Azwar Syuhada berkata...

Ala tak pernah ke Sabahhh la..hahaha.. xD

Puan Ezy berkata...

tgk dlm filem duyung mmg cantek sgt tmpt 2 kan..

sa mic berkata...

akak tetap cun, hehe

sHaRiNa eLyaNa berkata...

sha lahir di tawau..hihi..pernah p semporna, p menembak, tp nnt nak p juga...tgh kumpul duit..huhu..bila la nak p lg ni kannn

Ieta Mat Saad berkata...

Selamat bercuti :)

husna zahidi berkata...

wahh.. selamat bercuti ye lyeen.. have fun!! semoga selamat pergi balik..

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena teringin nk pergi ke Sabah tu. Sarawak dah pernah pergi tapi sabah belum.

Lyeen memang tak boleh makan seafood ye???

Azhafizah Md Nor berkata...

teringin nak pergi kat kampung nelayan tu..apakan daya tak termampu..jauh sangat :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...