Rabu, 13 November 2013

Wordless Wednesday: Fragile

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Selawat dan salam untuk Rasullulah SAW dan para sahabat.

Ehem-ehem, kat sini Lyeen nak share satu benda alah yang Lyeen jumpa dekat facebook.


A : Cuba jatuhkan pinggan yang awak pegang tu.
B : Ouh okay...
A : Pecah kan ?
B : Ha'ah pecah ..
A: Baik awak minta maaf dekat pinggan tu cepat ..
B : Sorry ..
A : Dia bercantum semula tak ?
B : Mestilah tak awak oi ..
A : Macam tu lah hati manusia. Sekali pecah, tak mungkin ia akan kembali ke bentuk asal. Jadi, janganlah kita memainkan hati dan perasaan seseorang tu sesuka hati. Walaupun dah minta maaf tapi tak mungkin ia akan kembali ke bentuk asal. Ingat tu!

Hari ni packing barang siap-siap dah. Saya ada kejutan besar untuk family. Ehem-ehem.
Ok bai. Assalamualaikum.


1 000 Makan Cupcakes!:

Liza Licha berkata...

hati orang tak boleh dimain2kan. nnti kena karma.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...