Isnin, 18 November 2013

Segmen: "Saya Blogger Baharu"

Assalamualaikum Waramatullah Hiwabarakatuh.
Salam sejahtera dan salam senyum-senyum sambil kenyit mata.

Alhamdullilah, Lyeen dah sampai Tawau, Sabah dengan selamatnya pukul 5.20 petang semalam. Flight delay 20 minit sebab masalah cuaca dan buat Lyeen rasa tersengguk-sengguk dalam kapal. Sebab kapal berhenti terbang sekejap. Duk diam-diam kat tengah-tengah langit. Tengok awan berkepul-kepul. Best! SubhanAllah hebat sungguh ciptaan-Nya.
Seperti yang dirancang dalam flight, Lyeen tidur, tidur, tidur dan tidur. Sebelah Lyeen ada sepasang suami isteri orang putih-putih. Hahahaa. First dia nak duduk tu, "Hai." Katanya dan Lyeen pun senyum kat dia. Lyeen duk dekat tingkap supaya senang nak keluarkan tangan capai awan. Eh? Hahahaha. Semalam, perjalanan flight memang cool sebab tak banyak kali langgar awan, mesti pilot dia handsome ni. Khusyuk jer tidur semalam sebab takda langgar-langar awan. Haahhaa.

Okay, Lyeen nak buat satu SEGMEN untuk mereka yang rajin, rajin nak meng'copy' dan meng'paste'. Hahaha, kalau lecturer Fonetik dan Fonologi aku nampak aku buat ayat macma ni, sah-sah aku kena ketuk pakai cangkul! Okay, bloggers! This is for u...
Segmen "Saya Blogger Baharu!"

Apa yang perlu awak buat?
Hanya Follow blog Lyeen dan Like pages Lyeen (ada kat  sidebar, klik aje)
Buat entry bertajuk, Segmen "Saya Blogger Baharu!"
Letak banner dan backlink ke entry ini.
Bagi pengguna FB, tolong like dan share gambar INI secara PUBLIC kemudian komen pada ruang gambar "DELISYA"
Tag blogger yang paling rajin komen dekat blog awak. Hahaha. Done!
Lastly, letak link entry dalam ruang komen entry ini okey.

Tarikh tutup segmen: 28 November 2013
Lyeen tak publish dulu senarai peserta hingga 28 November 2013 nanti untuk bertindak secara adil dan saksama. Takda motif. Ehem-ehem! 

Ganjaran?
..........Tauke tudung memang hadiah tudung saja kan? Ok, Tudung Bawal Delisya menanti peserta bertuah! Jemputlah join kawan-kawan lain okey!

PS: Hanya official jika penyertaan lebih 20 yer..

Ok bai. Assalamualaikum.

UPDATED!! (06.12.2013) Segmen ini tak official disebabkan penyertaan tak sampai 20..Huhhhuhu..:') Thanks yang join.InsyaAllah ada rezeki boleh buat lagi.


12 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

nak join jugak boleh tak? hehe

Lyeen De Syifa berkata...

sila AA....sila.sila..aaahhahaha

IraNur berkata...

join :D

http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/saya-blogger-baharu.html

Zack berkata...

http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/segmen-saya-blogger-baharu-by-cik-syeen.html

Nik Ainaa berkata...

http://inameowmew.blogspot.com/2013/11/saya-blogger-baharu.html

Aisha Fauzi berkata...

Bismillah saya join :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/saya-blogger-baharu.html

Bro Framestone berkata...

Berapa jam ek flight ke sana...

Bro tempoh hari nak ke Jakarta... Tak boleh nk tidur... Tak tahu kenapa.. Xselesa kot

www.broframestone.com

AINA ZAIRULNIZAM berkata...

ASSALAMUALAIKUM Aina join ye ?
http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/saya-blogger-baharu.html
Aina ada tinggalkan nota utk sis dlm entry tu ;)

ain. berkata...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/saya-blogger-baharu.html

shahida rahim berkata...

http://ciklyeen.blogspot.com/2013/11/segmen-saya-blogger-baharu.html

Nik Ainaa berkata...

dah umum pemenang ke sis?

ain. berkata...

bila pemenang akn umum? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...