Rabu, 30 Oktober 2013

Sayunya.

Assalamualaikum Warahmatulah Hiwabarakatuh.

Alhamdullilah, semua dah selesai semalam majlis Diskusi Ilmu Bersama Eman Manan. Balik jer terus tidur sebab tak mampu dah nak study walaupun sebenarnya Lyeen tak study lagi. Tapi, yakin jer tidur sambil letak Bear kat sebelah. Pagi-pagi bangun terus buka nota baca. Ya Allah, semoga semuanya dipermudahkan.

Semalam, Lyeen mimpi Mak dan Azeem datang KL u oolss. Dalam mimpi tu Mak Lyeen datang bawa Azeem masuk dalam bilik asrama ni. lepastu Mak bawa jalan makan-makan. Dalam, mimpi tu juga Azeem minta beli kuih dan minta Lyeen dukung dia. Ya Allah, sungguh...hiba, sayu dan sedihnya. Bangun dari tidur rasa macam ada di Sabah, tapi bila buka kelopak mata....Nyata, Lyeen masih ada di bumi Kuala Lumpur yang memang jauh dari Mak Abah...

Kuatkan.Kuatkan.Kuatkan. Semoga diberi ketabahan. Tabah. Tabah. Apapun, dugaan yang datang hari ini.  Jangan menangis. Jangan nangis. Jangan sedih. Allah ada. Allah ada. Allah ada. Wish me luck u oolss. Hari ni, first paper Lyeen untuk final exam semester ni. Aamin.
Bear juga menguatkan saya. Bila nak nangis terus capai benda alah ni. Automatik tak jadi nak nangis u olls sebab kan takut bulu-bulu dia kotor. HAHA.

Ok bai. Assalamualaikum.


2 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

alamak.. AA baca macam AA yang nak nangis lak ni.. huhux... sedih2.. terasa rindu mama dan baba di mekah sekarang ni hurmm..

ezyra daniel berkata...

keep strong girl..kalau rindu2 rajin2 la call hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...