Ahad, 1 September 2013

Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang.

Assalamualaiku Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Yam.
Dulu ditendang sekarang ku disayang..Dulu-duluku menderita sekarang aku bahagia.
- Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang.
Sukacita dimaklumkan Lyeen dah hafal lagu ni disebabkan sepanjang waktu Lyeen buat assignment. Lagu ni asyik berbunyi. Dah habis, ulang, ulang, ulang, ulang, ulang, ulang. Rasa macam Lyeen yang tulis lirik lagu ni. Bhahahaha. Sebenarnya, musim assignment tak nak update blog tapi takut PV tak gerak langsung alamatnya turunlah kemasukan bulan ni sebab malas update blog. Bhahaha. Dikesempatan entry yang ni, Lyeen nak ucapakan Selamat Hari Merdeka yang ke 56. "Malaysiaku berdaulat. Tanah tumpahnya darahku". Marilah kita sama-sama mempertahankan negara kita dari penjajahan. Jangan terlalu selesa detik ini sehingga kita lalai akan kepentingan menjaga kedaulatan negara kita yang tercinta ini.
Ok bai. Assalamualaikum.

8 000 Makan Cupcakes!:

Azwar Syuhada berkata...

Selamat hari merdeka!!

Cik Anis berkata...

same la..asyik2 radio putar lgu ni...lme2 dh hafal

Ρυαи Gојεѕ berkata...

selamat hari merdeka :)

Iehah Farihah berkata...

selamat hari merdeka jugak..

Sally Yatiey berkata...

Salam merdeka ;D

...:::S H:::... berkata...

suka lagu tu juga..

selamat hari merdeka..

jom join segmen saya. baru first time mencuba...
http://aejarstories.blogspot.com/2013/09/segmen-bkf-by-sh.html

Amirah Raduan berkata...

saya masih tak hafal beberapa part ni haa.. nak mintak tunjuk ajar lyeen laa utk hafal dgn lebih lancarrr

Nadia Johari berkata...

lagu ni anak buah kak nad pun hafal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...