Rabu, 21 Ogos 2013

Diari Hari Ini

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh. & Salam Cupcakes Hazelnut.
Hai u olls. Berkurun lama dah Lyeen tak update blog. Minggu ni Lyeen masih berada di Tawau Bumi Peladang. InsyaAllah, hari Jumaat ni selesailah Lyeen menjalani PBS dekat SK.Kinabutan Tawau selama seminggu. PBS ni adalah PBS terakhir sebelum Lyeen praktikum semester depan. Nervous kau Jahhhh! Ahad ni pula dah siap-siap nak balik KL. Berat hati jer kan nak balik tapi apa boleh buat, study pun ada 2 tahun lagi sebelum habis. Bhahahha
Sekarang ni pun tengah pulun buat assignment sambil mesej-mesej dengan buah hati. Eh? Bhhahaha. Assignment Lyeen banyak sangat-sangat-sangat-sangat. Alhamdullilah part novel, pantun, sajak, syair dah selesai Lyeen porak-perandakan. Tak sangka Lyeen berjiwa sentimentel nak buat syair kan? Tapi, sampai sekarang masih tak pass nak buat gurindam. Macamana ni? Sebab tak boleh buat gurindam Lyeen stop! Then, sambung buat assignment Fonetik & Fonologi. Tak memasal macam-macam bunyi Lyeen buat sorang-sorang untuk cari contoh. Bhahaha. Seronok!
Habis. Nak sambung buat kerja sebelum mood mengantuk tu kunjung tiba. Tak kira lagi dengan iron batik esok. Well, esok hari Khamis u olls. Kenalah berbatik-batik..:) Esok i pakai batik hijau yakni baju batik rasmi IPG KBM. Sweet kan?
Ok bai. Assalamualaikum.

11 000 Makan Cupcakes!:

P#eoniX berkata...

nice!!!!gud luck!!!singgah sineh kejap!!

luqman zakaria berkata...

selamat berassignment lah yer..heheeh

Cik Puan Rara berkata...

Heheheh belajar dan msg ngan buah hati sgt indah kan.haih teringat zaman study stido dulu.heeehe

Vee Lea berkata...

All the besttt :) Lama tak tengok Lyeen. Hee.

Sam Banjamin berkata...

belajar sastera ke?? kalau betul bagusnya.. teringin nak lanjutkan pelajaran dlm bidang ni...

mimbar kata berkata...

selamat menghabiskan tugasan
kalau ada problem jenguk di MK
barangkali masalah bisa pecah

happy teaching

Busyra Bt Takiyudin berkata...

lyn comel. slamat buat esemen. :D

boni kacak berkata...

cuba abaikan je assignment tu sekali sekala.hahahaha

Nadia Johari berkata...

GOOD LUCK..HEHEE

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

All the best lyeen... wahhhhh seronoknyaaa jadi cikgu,..

Amirah Raduan berkata...

boleh ganti A.Samad Said ka lyeen? hahahaa jiwa sastera nampakk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...