Rabu, 31 Julai 2013

Wordless Wednesday: I phone

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Pink-Pink Strawberry.

Hari ini hari Rabu. Saya suka hari Rabu. Suka sangat-sangat! Ehem-ehem..!
Bila i boleh dapat benda alah ni? Plissss. Belilah tudung Lyeen banyak-banyak supaya Lyeen boleh angkut sebiji mambang pink-pink ni. Siang malam Lyeen terangan-angankan 'beliau'. Bhahhahaha. Lyeen ada search juga kelebihan dan kekurangan I Phone ni. Tapi....jujurnya I Phone lebih banyak kelemahan! Kenapa? Ada sesiapa yang boleh bagi pandangan? Kotlah u olls dah ada mambang pink ni. Boleh share dengan Lyeen apa perasaan u olls guna benda alah ni? mesti best kan?
Raya ni Lyeen kena giatkan usaha untuk cari duit raya dan paksa orang beli tudung aku! Bhahaha. Sebenarnya Lyeen tak berapa gemar untuk guna handphone jenis touch bagai ni. Lebih suka yang main punat-punat yang timbul-timbul ni..Tapi, bila dengan I Phone ni tetiba teringin. Eh? 
Ok bai. Assalamualaikum.

16 000 Makan Cupcakes!:

Sheila Eiman berkata...

wau... nampak macam best. ala, cantik laaa...

Maria Firdz berkata...

I phone mahal tapi ada la kekurgn dia.. Mmg yg pkai i phone trus tukar pkai note II...

Umie A'nez berkata...

selama ni akak pngguna samsung yg 'tegar' :P since pkai iphone, terus xnak tukar dh walaupun iphone susah nak donlot software best2, tpi ntah knp rsanya iphone lgi best!! try la

Cik Shazwani berkata...

kite pown suka iphone jugak... lg lg kaler pink

Nadia Johari berkata...

bergaya di pagi hari

NoRfArAhiN berkata...

kalau da minat dgn iphone, beli je. kaler pink lagi. kang nati trbayang2 pulak. hehe

Rosmiza Ali berkata...

Jom kita tingkatkan sale! Akak pun duk mengidam gak henpon touch2 ni.. Ihik.. =)

Ah Long berkata...

iphone 5 prob die kalu jatuh senang rosak board die , sbb hp die nipis , kalu jatuh senang terkena board die ~ kawan along da tukar 3 kali da ip5 die sbb jatuh , die jual hp senang2 la die tka kan huhu ~

lagi satu , ip4 n ip4s owner apple yang buat , masok ip5 peganti de yang buat ~ so x taw la ok ke ta ~ sbb along gne ip4 je ~ hehe

Sally Yatiey berkata...

Best Iphone ;) hee

ANa Ahmad berkata...

wah iphone jambu hehe..

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

oh my! ena pun sudah jatuh hati! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sam Banjamin berkata...

sabo le, nanti dapat duit raya banyak boleh la beli.. heheh

boni kacak berkata...

iphone banyak kekurangan? hurm, rasanya macam tak betul statement tu.hehehe. kalau pengguna iphone, dorang takkan beralih lagi mana-mana jenama. sebab iphone memang terbaik :)

The ShomeL TwinZ berkata...

cntik kan iphone nie :)
like3

aisyah humaira' berkata...

pink !

Amirah Raduan berkata...

aku ada 55 biji benda alah ni kat rumah.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...