Ahad, 28 Julai 2013

Wordless Sunday: Alhamdullilah.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Tiramisu.

Pejam celik. Pejam celik dah 20 Ramadhan hari ni. Rasa macam baru jer kita mula puasa. Pantasnya masa berlalu. Tup-tap-tup-tap dah berjuta-juta orang membanjiri Masjid Jamek, Jalan TAR dan Pasar Seni dalam minggu ni. Kena pulak gaji dah masuk kan? Untungnyaaaa!
Untung juga dapat makan dekat The Chicken Rice Shop, The Mines. Jauh i uoollss berbuka puasa. Bhahahha. Lagi jauh lagi terasa dahaganya aku nak berjalan tapi semua tu tak kira dah bila milo ais dah terbayang-bayang kat kantung mata. Eh?

Minggu ni last dekat KL. Lyeen akan balik Sabah!! Nak beraya dengan family dan kumpul duit raya banyak-banyak sebelum kahwin. Sebab bila dah kahwin tak boleh dapat duit raya! Ok bai.

Assalamualaikum.

13 000 Makan Cupcakes!:

Vee Lea berkata...

Hahaha. Awesome! Vee pun excited sama nak beraya ;D

Oh Oh Zulasri berkata...

NICE : KUNJUNGI AKU JUGA KAY http://ehbloger.blogspot.com/2013/07/cinta-ibu-kepada-anaknya-dan-cinta.html

Mysara Ab Rahman berkata...

wah jauhnyer kmpung! msti lagi terasa aura mood rayer nk balik jauh2 ni

Green Amila berkata...

selamat hari raya! selamat balik kg.

PeRdU cINta berkata...

dapat duit raya simpan tau..selamat pulang ke kampong :)

NoRfArAhiN berkata...

slamt pulang ke kmpung ^^

ANa Ahmad berkata...

lyeen..kita naik kapal terbang dua jom.. hehehe :D

Filzah Azzahra berkata...

ada tiket lebih tak ? teringin nak pi sabah :P

Rosmiza Ali berkata...

Semoga selamat penerbangan pulang ke kampung halaman ye dear.. =)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

amboii jauhnyaa dia pergi berbuka... hehehehe

Maria Firdz berkata...

Selamat berangkat ke kg...

Nadia Johari berkata...

tu dia dah last2 makan jauh2..haha..semoga kembali dengn selamat

Amirah Raduan berkata...

ada ka urg bg duit raya kat lyenn? dah besaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...