Ahad, 7 Julai 2013

Orang Hebat!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes Tiramisu.

Ehem. Ehem. Lamanya tuan tanah kedaung ni tak update blog. Bersepah-sepah blog. Bersawang bagai dengan sarang lebah merata-rata. Maaflah, bukan Lyeen lupa nak blogging tapi masa tidak mengizinkan. Terlalu sibuk dengan aktiviti dekat tempat study. Biasalah kan bila nak dekat bulan puasa, aktiviti yang melibatkan makanan ni memang banyak. Eh? Bhahha. Semalam jer baru jer tamat I-Fiest kat IPG Lyeen. 
Pagi-pagi lagi Lyeen dah join untuk pertandingan bola tampar. Lyeen ingatkan ramai team yang join. Alih-alih dua team jer. Kuranglah semangat nak main. Yerlah, main sekali dah final. Tak puas pun lagi main. Bhahha. Berlagaknya! Tapi, serius memang tak puas sebab sekali jer main dah tu habis. 
Ni team Lyeen. Mereka semua the best. Serasi bersama dengan mereka. Ehem.Ehem. Nak main Bola Tampar ni pun kena serasi u ollls. Kalau tak serasi, bila nak pass bola tu pun rasa segan sangat-sangat. Rasa malu. Bhahahaha.
Yang ni pulak lawan team Lyeen semalam. Kakak-kakak senior Semester 6 yang cool. We ollss semalam main happy-happy jer rasa macam tak dalam pertandingan pun. Sweetkan we olss. Bhahaa. Tapi, semalam memang best sebab dapat makan dan minum free. Air free tu air mahal tiga botol penganjur bagi. Baik hati Jawatankuasa Perwakilan Pelajar (JPP) IPG KBM yang ni. Sayang lebih! Tapi, semalam terasa penat sangat-sangat. Sampai bilik terus tidur sampai puas. Bhahha.
Nampak aura muka penat kan? Nak spike bola tapi tak dapat sebab pendek sangat. Rasa nak menangis jer kuat-kuat kat gelanggang semalam. Lepas ni berazam nak minum CalciYuuum untuk tambah meter. Lepastu semester depan boleh duduk depan jaring untuk spike bola. Bhaahhahaha. Semalam juga Blogger Boni Kacak datang ke IPG Lyeen. Thanks! Dia hantar Sambal Kentang Blogger. Lyeen dah rasa dan diakui sangat-sangat sedap. Cepat-cepat tempah dekat Boni Kacak supaya dia boleh kumpul duit banyak-banyak nak pinang Blogger Eyma Lydia. Eh. Bhahhaha. Tak sempat ambik gambar dengan Boni Kacak, so mohon Boni Kacak upload gambarlah. Lyeen guna hp murah so kualiti gambar sangat ke lautttttt! Ok bai. Bhahaha.
Nota Pink: Kesibukan mengajar saya erti untuk lebih menghargai masa dan bijak mengatr masa. Nak jadi cikgu nanti kena lebih bijak atur masa kalau tak memang menangis guling-gulinglah Lyeen sebab banyak dah tertinggal masa. Bhahahha.. Semester 4 ni buat Lyeen jadi manusia paling aktif dalam apa juga bidang. Bangga kejap! Perghhhh! Bhahahaha.
Ok bai. Assalamualaikum.

11 000 Makan Cupcakes!:

Budak Kampung berkata...

mkin kurus la cik lyeen kite ni kang..apa mcm main bola tampar?dapat tangga bpe?

Sheila Eiman berkata...

bestnye dapat main bola tampar... rindu zaman sekolah dulu masa main bola tampar :)

Teena Tna berkata...

Ada eh menu sambal kentang BLOGGER? Terbaiklah..

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Meriah nyer!!!

AiSyA LiEzA berkata...

baru nak tgk rupa kentang blogger.. uhuk3

CraftyNieya Ed'Sassin Addin berkata...

mesti best kaan. meriah ! ;)

craftynieya.blogspot.com

~IraNur~ berkata...

hebat hebat !xD

boni kacak berkata...

tipu tak ada gambar.hahaha..

ANa Ahmad berkata...

waaa cun semua...
knpe AA tgk semua muka mcm lyeen ye? bahahaha :D

Nadia Johari berkata...

MEMG BEST JOIN AKTIVITI KAT TEMPAT STUDY..XDELA BORING SGT..DULU NAD PUN BANYAK JOIN

Amirah Raduan berkata...

apa ni.. aku pun mau rasaaaa :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...