Rabu, 3 Julai 2013

I-Festival Ekspresi Siswa Terulung

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes Chocolate!
Ehem.Ehem. Bila terupadatenya entry baru ni maka tamatlah sesi menghantar url blog untuk bloglist LOVE STORY bagai tu. Ehem.Ehem. Lyeen dah mauskkan semua url tu ke bloglist dalam blog unofficial Lyeen kat SINI yer. Mohlah blogwalking sekali. Okay, sekali update enrty ni Lyeen nak ajak uolllls semua datang ek IPG Lyeen sabtu ni. Kotlah nak dating ke KLCC tu bolehlah drop sekejap ke Stesen LRT Universiti untuk pergi ke IPG Lyeen. Moh lah yer!
Banyak aktiviti yang diadakan satyu hari tu. Bolehlah u olls pusing-pusing sekitar IPG tempat Lyeen study. Terutamanya tangga 100 yang Lyeen eprnah mention dulu, boleh merasa main turun naik tangga tu. Bhahahaha. Antara aktiviti dan program yang ada. Tak rugi kot nak join sebab banyak jer u olls boleh buat. Kalua taktahu nak buat apa mohlah datang ke booth Lyeen. Tolong Lyeen jual tudung. Ok bai.
Bicara Hati Anak Muda. Sesiapa yang tak terbicara hatinya bolehlah join yer. Macam Lyeen. Bhahaha.
Oppss! Sebenarnya motif sebenar nak taip entry ni nak promote tudung. Ok. Nampak tak permainan dia? Sebenarnya Lyeen bukan buka gerai tapi Lyeen tumpang gerai kelas Lyeen. Lyeen jual tudung banyak-banyak sampai u olls rasa macam nak lilit semua tudung kat badan. trust me! Silalah like banyak-banyak yer lepastu u olls promotelah. Siapa rajin promote dapat cupcakes!  Apa yang menarik kat booth Lyeen? Semua menarik sebab ada macam-macam. Bhahaha.
Shawl Halfmoon 
NORMAL PRICE: RM 35.00
I-FIEST PRICE : RM 25.00

Tudung Bawal Rossette
NORMAL PRICE : RM 58.00
I-FIEST PRICE: RM 48.00

Tudung Bawal Sulam Pita
NORMAL PRICE: 60.00
I-FIEST PRICE: RM 35.00
Brooch
Normal Price : RM 5.00/ 2 PCS

I-FIEST PRICE: RM 5.00/ 3 PCS
Roses
NORMAL PRICE: RM 1.20/PCS
I-FIEST PRICE: RM 0.50/PCS

Haippssss! Ehem..Ehem. I u olllsss ada jual RED VELVET CUPCAKES WITH CHEESE CREAM. Biasalah orang-orang cupcakes kena jual cupcakes. Bhahahha. Datang yer, rasa sendiri red velvet paling sedap di alam semesta. Seeehhhh! Curlasssss kau Jah! Cupcakes ni Lyeen berusahasama dengan Classmate Lyeen. Dia pun blogger juga. Moh ke blog dia. Kat sini...---> http://supergirlflow.blogspot.com/

We olls jual murah jer. RM 2.50 jer. Siapa borong banyak-banyak kami bagi free sepulohhh! Bhahahah. Apapun, mehlah datang yer. Kehadiran semua dialu-alukan. Masuk adalah percuma tapi kalau nak beli barang kena bayaq dulu naaa. 
Kat booth Lyeen juga nanti ada jual Sambal Kentang from Blogger Abang Boni Kacak. Murah. Murah! Maka, anda dijemput untuk datang memeriahkan. Okay!

Macamana nak pergi sana Lyeen?


Naik LRT dan turun kat Stesen U. Lepastu ambik teksi kat Stesen U tu cakap nak pergi Institut Bahasa. Bayar around RM 4 ke RM 5 je tu. Bhahaha.


Ok bai. Assalamualaikum.

7 000 Makan Cupcakes!:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

insyaAllah, kalau tak ada papehal, ena mai ye.. :3

Budak Kampung berkata...

insha allah lyeen...by d way bkwish succesful gurl.

Ainim Suju berkata...

InshaAllah, kalau ada masa sampai la ke sana nanti

miazara ina berkata...

cantiknya tudung tue..tambah yg keronsang ala bunga rose

Nadia Johari berkata...

murah2 tu..kalo xde pepe nad dtg ok

boni kacak berkata...

nasib baik tertengok post ni.. wah. hampir terlupas pasal tu

Amirah Raduan berkata...

sedapnyaaaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...