Sabtu, 13 Julai 2013

HARGA PROMOSI DISKAUN 20% TUDUNG BAWAL ROSES

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes!
Lamanya Lyeen tak update blog. Tak apalah kan? Orang busy macam aku memang selalu ponteng update blog. Bhahahha. Entry kali ni pun nak paksa u olls beli Tudung Bawal Roses yang murah dan cantik ni. Jomlah beli. Beli banyak-banyak Lyeen beri harga super special!

SEMUA HARGA HANYA RM 48.00 dan hanya tambah RM 2.00 untuk pos ke seluruh Malaysia.

Sebarang pertanyaan bolehlah ke FP Lyeen yer. Kat sini https://www.facebook.com/pages/Cik-Lyeen-Blogspot-Com/150027825070094. Boleh kita kenal-kenal. Bhahaha.:p

Ok bai. Assalamualaikum.

5 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

hahaha hebat cik lyeen

Sam Banjamin berkata...

owwhh... dia ni la cik lyeen ye... jual tudung ye... owhh... die ni la yg pi iftar ngn blogger2 kat tupai-tupai tu.. owhhhh.. tak ajakk... biase die... sob.. sob... sob... hehhehehe... saje je... salam perkenalan...

Admin berkata...

oo.. tupai2 tak ajak ehh...

Nadia Johari berkata...

tudung-tudung..sape nak beli...hehe

Amirah Raduan berkata...

nak! tapi tunggu lyeen bagi diskaun 50%

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...