Isnin, 24 Jun 2013

Wordless: Syukur!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Penuh Kesyukuran
Sungguh rasa nak menangis jer taip entry ni. Ya Allah. Terima kasih sangat. Sujud syukur hanya padaMu. Alhamdullilah, result Peperiksaan Akhir Semester lepas dah keluar. Lyeen tahu benda ni awal pagi tadi tapi kena pula time tu Lyeen bertugas gantikan Kak Mira untuk jadi pengacara majlis untuk sesi pertama bagi Temasya Pantun dan Dondang Sayang ni. Alhamdullilah juga dah selesai even tadi Lyeen sebut DONDANG jadi DONGDANG. Bhahahahha.
Balik bilik tadi lari pecut dan terus buka Sistem Items dan hasilnya? Tadaaaaa!
Alhamdullilah. Hadiah istimewa untuk Mak Abah balik Sabah nanti. Alhamdullilah juga akhirnya Lyeen berjaya melepasi syarat untuk mendapat tajaan dari abang Lyeen sepanjang tahun ini. Bhahahha. Untunglah ada abang..:p
Nota Pink: Kejayaan ini bukan untuk dicanang tapi untuk menggambarkan bahawa bersyukurnya diri ini. Alhamdullilah. Takut sangat-sangat.  Sesungguhnya hari ini adalah hari yang sangat gembira dan doakan semoga kejayaan ini berkekalan sampai bila-bila pun. InsyaAllah. Amin.Tahniah juga untuk semua rakan-rakan guru pelatih seluruh Malaysia!
Ok bai. Assalamualaikum.

28 000 Makan Cupcakes!:

Nurul Syawani berkata...

hebatnye... tahniah :)

Bunga Hijau berkata...

thniah cik lyeen!

~IraNur~ berkata...

yeayhhh ! tahniah2 :)

♥ iqwa-niera ♥ berkata...

tahniah kak lyeen. :)

Hanida Moss berkata...

congrats! be a good teacher nanti :D

Jejaka Kecil berkata...

Tahniah lin...

Lissa LaLissa berkata...

tahniaahhh kak lyeen~! ^^ hebat lah kak. hhee

Arol Mubin berkata...

Tahniah, cikgu Lyeen! Teruskan berusaha untuk semester yang seterusnya pulak. :)

P/S: Lyeen 92 eh? Ingatkan kita sebaya. :D

Nurfaezah Abdullah berkata...

oh bakal cikgu rupanya :)

nida zin berkata...

tahniah leen.... :)

Tanpa Nama berkata...

xpower pon.. bese2 je tu...

Bahrain Ramlan berkata...

Tahniah buat dewisyifaindehouse. semoga terus maju!

maki rocher berkata...

terbaek lah abg len

Sally Yatiey berkata...

tahniah ;D

Vee Lea berkata...

Congratulations!!! Ignore what that anonymous said! Muah muah! Congrats!! :D

lizajiranmu..hehe berkata...

lyenn bahaya ni...baik tutup balik

syahirah berkata...

Alhamdulillah. tahniah =D

Filzah Azzahra berkata...

tahniah akk shantek :)

Teena Tna berkata...

Waahhh,tahniah !!!

aisyah humaira' berkata...

tahniah lyeen ! proud of u !

Nadia Johari berkata...

tahniah lyeen..semoga success selalu

ANa Ahmad berkata...

hehe tahniah memang hebat hehe :D

antiriak berkata...

dik oi, xpayah nk tunjuk result tu.ko tnjuk atas sbb ape?nk riak??orang lain lg bagus xde smpai nk pos sana sini.kot ye pun ko sunyi sgt dlm hidup tu buat la benda lain yg boleh up kan result ko yg cukup-cukup makan je ni. pppffffff!

Lyeen De Syifa berkata...

@antiriak Alhamdullilah, yukur ke atas kurniaan Allah swt memberi rezeki ini. Cukup utk sy bersyukur. Syukur ya Allah. Dan Engkau maafkanlah sahabat ini untuk segera bertaubat kepadaMu ya Allah. Ammin. Terima kasih ya saudara/sausari atas peringatan. jasamu dikenang..:D

Azwar Syuhada berkata...

Alhamdulillah, tahniah Cik Lyeen :)

zarena heeney berkata...

tahniah :)

Invisible Me berkata...

Tahniah tahniah! :D

annice aziz berkata...

tahniah cikgu leen , wo kita tgh final, harap dapat rsult mcm leen jgak nnti :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...