Jumaat, 14 Jun 2013

Terpaksa & Doakan

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes Anggur.
Buat kesekian kalinya Lyeen menaip lagi entry ini. Lyeen percaya readers yang rajin follow up setiap story dan cerita Lyeen kat dalam blog akan faham Lyeen orang yang macamana. Apapun, buat semtara waktu ini dan Lyeen sendiri tak tahu sampai bila. Lyeen akan tinggalkan dunia blogging. Sedih memang sedih tapi inilah yang perlu Lyeen lakukan. Erm, pasal Segmen: 10 Blogger Comel di Malaysia tu, jangan risau Lyeen akan kembali untuk inform pemenang okay. Tunggu hingga tarikh tutup yang Lyeen bagitahu. Maaf beribu maaf buat semua readers Lyeen yang rajin datang blog Lyeen. Eh, sedihlah pulak. Ish..takmau emo-emo dehhh!

  Esok Lyeen balik KL. Sebelum tu Lyeen kana jadi juri dulu untuk Pertandingan Mewarna kat Karak ni. Lepastu baru pulak bergegas balik KL. Doakan semoga semuanya baik-baik okey dehhh? Balik dan berhadapan dengan pelbagai cabaran lagi semester baru ni. Lyeen harap juga semester baharu ni Lyeen tak berdepan dengan apa-apa masalah jiwa dan perasaan lagi. Ya Allah, bantulah dan permudahkanlah segalanya. Amin.
Kalau semalam saya boleh senyum dengan ikhlas dan setulusnya hati saya. Kenapa tidak hari ini dan hari esok? Semoga diri ini terus tabah walau cabaran menimpa-nimpa. InsyaAllah. Kenapa saya perlu bersedih atas kegembiraan orang lain? Kenapa dan kenapa?  Macam lagu Daus pulak kan? Bhahaha. Whatever sungguh. Apapun, u olls even Lyeen takda nak update blog dalam masa terdekat ni yakinlah bahawa Cik Cupcakes yang poyo ini sentiasa ada. Hikhikhik. Cuma nak free sekejap dari alam maya.
Nota Pink: Lyeen  nak pergi laut boleh tak? Nak jalan-jalan tepi laut sambil kena tiup angin lepastu ombak laut tu datang dekat kita dengan ramahnya sapa kaki. SubhanaAllah. Semoga diberi kesempatan. Semoga diri ini bebas dari penyakit jiwa. Ish. Duk jauh-jauh dehhhh! Bye u olls. Take care and happy blogging..:D
Opss, tapi Lyeen masih ada untuk update blog kelas Lyeen Cikgu House . Ok bai. Assalamualaikum.

14 000 Makan Cupcakes!:

nabila biela berkata...

wokey dear..hati2=)

ANa Ahmad berkata...

geloraa..!!! hehe
tanpamu aku gilaa..!! haha..

xpe kitorang tunggu ye :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Chayokk lyeen! lyeen pasti boleh!!!.. hehehehehe All the best btw..

Fakhruru berkata...

uishh!! ingtkn brnti beLogging trus.. tgezut den! rhat skjap rpanya.. nti i miss u cmne? hehehe!! =P

btw, all the best yek in whatever u do! just do it ikhlas dgn niat krna DIA ^^

Irwan Alessa berkata...

hehehehe suspen je nak baca.. rupanya Lyeen nak berhenti kejap.. ape pun gud luck Cik Lyeen..

Tanpa Nama berkata...

My spouse and I absolutely love your blog and find almost all
of your post's to be precisely what I'm looking for.
Does one offer guest writers to write content in your case?
I wouldn't mind creating a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

Here is my web page ... best diet plan

~IraNur~ berkata...

takpe, saya memahami :p good luck !

Nurlyla berkata...

:') senyum x perlu kata apa2 ..

zulhilmi tempoyak berkata...

brenti kejap je kan ni..??

heee..

best of luck utk dunia luar.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

ESOK MULA KULIAH KAN?

hana hadi berkata...

dah xnak berblog dah?

aisyah humaira' berkata...

take care dear. miss u :')

ejulz berkata...

comel. :)

Terus doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

zeera lily berkata...

blogwaking, jmput follow tmpt sy.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...