Rabu, 5 Jun 2013

Share & Menang!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes!

Tak tahu nak buat apa sepanjang cuti ni? Jom Lyeen ajak u olls main share-share gambar dekat facebook kemudian kita boleh cuba nasib. Kot-kotlah bertuah kan. Yeahh!
 Langkahnya mudah saja. Anda hanya perlu pengguna tegar facebook sahaja. Bhahahaha.


U olls hanya pergi ke SINI kemudian LIKE gambar dan SHARE gambar tersebut ke wall anda dan pastikan ia dalam keadaan PUBLIC. Anda mungkin tukang share yang bertuah! Apa tunggu lagi hanya LIKE, SHARE & MENANG.
I know i ada gaya tukang bodek yang berkaliber. Ok bai. Jangan lupa share taw! Assalamualaikum.

10 000 Makan Cupcakes!:

muja berkata...

done :D

nabila biela berkata...

done...xyah share dhla kan sbb lyeen dh tag?huhu

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks for sharing dear...

ANa Ahmad berkata...

nak share ke tak nak eyh?? hihihi jap lg la hihi

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena dah share dah... hehehe... tapi ena ubah sedikit kedudukan

lisandramalina berkata...

done

marniey zul berkata...

fb, jarang buka lah pula..

lynndamya berkata...

wahh, all the best ! hehe :D

Farez Shah berkata...

seriously murah giler tudung2 tu
jom join segmen saya, saya blogger baru belajar
http://farezshahevil.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-jadi-bloglist-dan-blog.html

Mimi Azirah berkata...

Nti kalo igt akak like n share ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...