Isnin, 10 Jun 2013

Pre Order Tudung Roses Terbaharu!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Tudung Roses.
Buat semua penggemar Tudung Bawal Roses. Semestinya anda ingin bergaya di hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi. So, untuk kesekian kalinya Lyeen update fashion Tudung Roses terbaharu untuk Tahun 2013 ini. Dengan warna yang lebih menarik dan cantik. Anda hanya pilih mengikut kod yang telah Lyeen tetapkan kemudian nyatakan anda nak jenis tudung yang bagaimana. Shawl, Syria ataupun Bawal. Semuanya pilihan anda.. Kali ini style roses lebih lawa dan lebih ekstra. Cantik!
Ini contoh untuk Tudung Bawal sebab Lyeen memang suka Tudung Bawal. 
Shawl yang macam Irene pakai ni.
So, Jum cikedout warna-warna yang available okay.
KOD 01
GREY + PINK
KOD 02
GREY + RED
KOD 03
BLUE TURQOISE + BLACK
KOD 04
YELLOW + PINK
KOD 05
SOFT PINK + FUNCHIA
KOD 06
APRIKOT COLOUR
KOD 07
DARK PURPLE + SOFT PURPLE
KOD 08
BLUE TORQOISE
KOD 09
SOFT PINK  + YELLOW
KOD 10
PEACH + DARK PEACH
KOD 11
YELLOW + BLUE
KOD 12
PINK + BLUE
KOD 13
SOFT ORANGE
KOD 14
SOFT ORANGE + BROWN
KOD 15
DUSTY PINK
KOD 16
GREEN APPLE + DUSTY PINK
KOD 17
DUSTY PINK + GREEN APPLE
KOD 18
PEACH
KOD 19
ORANGE + SOFT ORANGE
KOD 20
FUNCHIA PINK + BLUE
Done. Kesemuanya ada 20 warna yang available untuk tahun ini. Giliran anda untuk membuat pilihan. Pre order ini berlangsung selama 15 hari sahaja.Kerana terdapat proses pengahantaran kepada tailor kami. Order akan dibuka SEKARANG hingga 29 Jun 2013 dan bayaran melalui CIMB Bank. Harga? Semuanya murah-murah dan berbaloi-baloi.
Shawl: RM 45.00
Syria : RM 50.00
Bawal: RM 49.00
Harga yang dipamerkan tidak termasuk kos penghantaran. kos penghantaran adalah RM 6.00 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 9.00 untuk Sabah & Sarawak. Anda berkenan? PM Lyeen butiran seperti berikut:
Nama penuh:
Alamat:
Nombor Telefon:
Kod Warna:
Jenis Tudung: Shawl/Syria/Bawal
Sumbit kepada Lyeen melalui:
E-mail: dewi_syifa@rocketmail.com
Facebook: Cik Lyeen

Jadikan hari raya anda lebih menawan dengan roses 3D ini. 
Assalamualaikum!

10 000 Makan Cupcakes!:

Cik Fie berkata...

saya suka tudung ni . tapi xde duit nak beli . hahaha . sorry :)

Cik Fie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

cantiknyaaaaaaaaaaa.. nk tunggu duit wechat masuk dlu.. hehehehhe

Vee Lea berkata...

Cantik. Plg suka 07 and 03. Cantik sgt :D

Budak Kampung berkata...

chantek tpi BK xpki tdg mcm ni

Cinta hazanis berkata...

comel. tp skrg mek cah suka pakai shawl.:)

arifah berkata...

Shawl dye jenis kain macam mane eh? lawa sangat :)warna merah tak de ke?

Qaisyara Raihana berkata...

cantik sangatt. >.<

Zieyzie Ilisha berkata...

wah cantiknya tudung ni

siti kamariah berkata...

Saya berminat nak beli borang, boleh bg quotation tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...