Jumaat, 14 Jun 2013

Kuala Lumpur! I'am back!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes.
Lyeen tak update blog sebab Lyeen takda apa nak diceritakan disamping diri ini terllau sibuk dengan rutin sebagai tukang packing barang tegar bulan ini. Semua barang Lyeen kemas even yang dah kemas pun duk kemas lagi. Rajin tak? Kalaulah bakal mak mertua Lyeen baca entry ni kan mesti dia sejuk hati.. Bhahaha. Lyeen rindu dengan kawan-kawan walaupun aku tahu mereka tak rindu aku pun sebab mereka masing-masing balik kampung halaman. Aku yang yang balik kampung yang takda halaman. Sedih kot!
Adik Lyeen. Mesti dia dah jadi anak dara sekarang. Besar dah dia..
Kalau buat muka sedih u olls rasa boleh tak dapat tiket free balik Sabah? Bhahaha. Aku rasa minyak BBQ  melekat kat muka kalau Lyeen buat muka 'poyo' depan abang minta beli tiket kapal terbang freeeeeeeeeeeeee. Kalaulah ada pilot yang berkenan kat Lyeen kan best. Boleh juga naik kapal terbang tiap hujung minggu. Yerla, dating kat kapal terbang. Curlassssss kau Jah! Apapun, semoga barang yang aku packing ni cepat selesainya. Ni baru packing kat sini nanti nak unpack lagi semula kat KL. Menangis sambil kemas barang Lyeen jawabnya.. Dahlah tu, boyfriend pun dah takda nak tolong angkat barang. Eh..? Ok bai. Assalamualaikum. Lyeen letih sangat hari ni. Next entry kita borak lagi. Bye.
Assalamualaikum.

3 000 Makan Cupcakes!:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena paling tak suka nak packing dan unpack barang.. paling benci... huaaaaaaaa..

sabar ye lyeen, tunggu tiket free akhir tahun nanti.. mai la ke rumah ena, tido2 kat sini...

Ridzwan Mohamed berkata...

semoga tabah dalam pack/unpack barang...dan semoga jumpe la pilot tersebut!

~IraNur~ berkata...

comel gila adik xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...