Rabu, 12 Jun 2013

"GRAB N GO BAZAAR"

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes!
Hye u olls. Kali ni Lyeen nak ajak u olls untuk menjadi seorang peniaga yang berjaya dengan join bazaar ni. Anda peniaga yang nak meluaskan lagi jualan? Nak join satu bazaar terbesar yang disediakan di Damansara? So apa tunggu lagi mari kita beramai-ramai ke sana untuk memeriahkan lagi. Kalau taknak berniaga kita boleh jadi si tukang beli. Macam Lyeen! Hahahahha.

Booth untuk disewa di "grab N go bazaar season 2" yang berlangsung di CITTA MALL ARA DAMANSARA
Saiz Booth : 10x10 RM 180(2 hari)
Tarikh : 29&30 Jun 2013
Masa : (10am-10pm)
Tempat : CITTA MALL @ ARA DAMANSARA
Hubungi kami: 
Email :  grabngobazaar@yahoo.com
Telefon : 018-3838275 / 013-7921803

Kat sini kita sediakan peta untuk memudahkan u olls nak pergi.

So, Jom beramai-ramai kita meriahkannya. Sesiapa yang nak menyewa booth untuk berniaga juga boleh terus hubungi detail yang Lyeen bagi kat atas okay. Lyeen pun nak buka gerai jualan tudung. Bhahahaha. Jumpa kat sana nanti!

4 000 Makan Cupcakes!:

PeRdU cINta berkata...

kalau tak nak berniaga pun jadi tukang bali pun ok..membantu juga kan..hehehehe..moral support :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

lyeen mnjual tak?? huuuuu ena tak tahu la nak jual pe, kalau nk tolong jage gerai boleh.. harharhar

AZ Collection berkata...

Salam..

Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh.. Apa lagi?
Jom la singgah sini...

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

Jom LIKE.. <3

Nadia Johari berkata...

JUAL MUKA LEHLA..HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...