Ahad, 2 Jun 2013

Good Luck Aisyah Humaira a.k.a Munirah Zahari

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh & Salam Cupcakes Anggur.
Suatu masa dahulu, Lyeen langsung tak kenal blogger ini. Tak pernah buka blog dia. Tapi, pada suatu hari,hati ni tiba-tiba tertarik pada suatu entry. Dan bermula dari entry itu Lyeen terus letakkan blogger ini dalam bloglist tetap Lyeen. Bermula dari hari itu, setiap entry dalam blognya akan menjadi tatapan Lyeen. Sungguh, penulisannya amat menarik jiwa dan membawa satu kelainan dalam diri. Lyeen kagum dengan blogger ini dan hingga ke hari ini Lyeen masih rajin sakat-sakat dia. Psstttt, dia juga salah seorang blogger muda yang dah kahwin okay! Sweet sangat tengok dia dengan husband dia.
Pasangan yang bahagia adalah pasangan yang ditatap wajahnya akan menginsafkan kita dna membawa kita ke jalan yang diredhai Allah. Maaf Niera cilok gambar dari FB awak..:p

Apapun, sebenarnya entry ini nak wish GOOD LUCK untuk Niera. Lyeen usha tadi kat FB dia jadual exam dia...makkkkk aiiihhh....seram sangat tengok. Sedangkan Lyeen ni jadual exam yang beza 2 ke 3 hari pun masih terkial-kial nak ingat balik apa yang kena study. Ni pulak Niera? Kesian kat dia...Apapun, good luck Niera. Semoga dipermudahkan semuanya. insyaAllah. Aamin.



Selamat maju jaya Niera. Semoga ilmu yang ditimba akan muncul saat ia diperlukan. Aamin.
P/S : Kalau lupa tu ingatlah pesan encik suami. Confirm ada aura datang melimpah-limpah. Ahaks!

Ok bai. Assalamualaikum.

10 000 Makan Cupcakes!:

Cik Fie berkata...

Good luck , kak Niera :)

Ik Hanif berkata...

dia dah kawin muda..ang bila?? hihihi

sHaRiNa eLyaNa berkata...

gud luck niera :D

Lissa LaLissa berkata...

whoah.. gud luck untuk akak neira. hehehe :)

Nadia Johari berkata...

respek die sebb kwin muda..semoga adik2 akk berjaya dlm exam..

Nur Aljawahir Kamashah berkata...

Bittaufiq Wannajah kak Niera ! ^_^

Nurfaezah Abdullah berkata...

halo fae singgah sini :) and am craving for cupcakes huhu

sa mic berkata...

goodluck for her :D

siti zawiah berkata...

gud luck untuk kak niera..:)

Vee Lea berkata...

Lyeen cpt2 gak kawen. Hahah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...