Ahad, 9 Jun 2013

Giveaway I Love U Chocolate

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh!
Salam Cupcakes Hazelnut!



SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like page blog ni
2) Follow sponsor dan like pages
3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner kat atas dan link kan ke entry ini, pastu letak link penyertaan di komen entry ini sahaja.
4) TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*

FOLLOW SPONSOR*satu je*

LIKE PAGES



HADIAH DAN PEMBAHAGIAN
1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah)
2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri!
3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja.
4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random

GAMBARAN COKLAT SPECIAL
boleh bagi pada yg tersayang...hehe
Ok bai. Assalamualaikum.

8 000 Makan Cupcakes!:

Budak Kampung berkata...

goodluck

Nur Atiqa Mazlan berkata...

i join !

http://akudonatella.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Nurul Izzah berkata...

join!

http://sebaikperhiasan-wanitasolehah.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

wieyah berkata...

salam,saye join

http://syazwiyah93.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

wieyah berkata...

sorry,slh letak coment,hehhe

HaniesSofea_98 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
HaniesSofea_98 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lissa LaLissa berkata...

In Shaa Allah Lissa join yaa hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...