Ahad, 23 Jun 2013

Aktiviti kala Jerebu..

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Cherry.
Hai awak-awak semua. Sihat? Tempat u olls jerebu ndak? Tempat Lyeen tak payah habaq lagi lah. Rasanya KLCC pun dah tak nampak dek kabus yang tebal mengalahkan salji. Bangun pagi tadi tiba-tiba perasan ada kat Korea tengah tengok salji turun. Tapi, sangkaan tersasar saat takdak  sikit pun rasa sejuknya! Sejuk sampai tahap kena pakai mask. Bila pakai mask terasa macam doktor gigi la pulak. Bhahhaha.
Even KL ni panas yang melampau-lampau sampai tahap rasa macam nak mandi jer 24 jam kuliah tetap jalan siap over limit lagi kuliah. Sabtu pun kami kuliah. Untung kan? First kuliah memang seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan semua dah besar-besar. Lyeen jer yang tak besar-besar.Ish..! Kenapakah? Classmates Lyeen Helora yang pakai tudung hijau tu memang muka k-pop kan? Comey. Suka tengok mata dia. Bhahhaa.
Semalam, berlangsungnyalah Larian Guru 2013 kat IPG Lyeen. Syoookkkk! Dapat lari-lari. Buat pertama kalinya Lyeen lari tak pengsan. Bangga kejap. Uhuk! Uhuk! Bhahahha.Sebelum-sebelum ni asal sampai je garisan penamat memang muka Lyeen yang akan pengsan. Malu i uolllls! Ehem..ehem..Kau jangan pandang rockers ni tak dapat nombor. 
Sukacita Lyeen maklumkan Lyeen dapat nombor 40. Mohon ucap tahniah. Bhahaha. Eh.. seriuslah. Semalam yang dapat hadiah hanya peserta terawal sampai dari nombor 1 hingga 40 jer. Dan yang ke 40 tu aku lah. Hebat tak? Tak sangka stamina aku dah kuat. Lari-lari-lari-lari. Eh, tetiba suka lari.
Nota Pink: Okay. Apapun, biasalah bila dah balik IPG ni memang sibuk dan Lyeen suka akan kesibukan ini sebab terasa diri ini macam YB kan? Macam tiada kaitan...=_= . Esok pula dah mula Temasya Pantun & Dondang Sayang dan sekali lagi Lyeen terlibat dengan AJK Pengacaraan Majlis. Semoga semuanya dipermudahkan dan u ollls datanglah ke IPG Lyeen boleh kita berdondang-dendang. Hahahha.
Ok bai. Assalamualaikum.

10 000 Makan Cupcakes!:

♥ iqwa-niera ♥ berkata...

comel akak lari. dkt sabah blum lagi jerebu byk. baru sikit2 seja area kk. sndakan,tawau, lhd datu blum lgi. semoga jerebu tu nda berjalan ke sini. hukhukhuk

Cik Fie berkata...

take care :)

Nik Ainaa berkata...

kat selangor pun jerebu jugk ke? huhu nasib kt kota bharu belum ada lagi

heirizalieyana berkata...

smoga keadaan jrebu pulih mcm sedia kala. . .kuat cik lyenn lati dpt no.40. . .

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

tension lah jerebu ni kan.

Nadia Johari berkata...

berlari untuk kesihatan..hehe

Maria Firdz berkata...

Lari pun tetap comei.. hehe

no40 berkata...

adoi.. dapat no 40 pon nak post bgtahu semua orang.. tu kalau dapat no1 ntah nak post kat mana pula.. BH, Metro, Utusan, Harakah, Sinar, Mangga, Rider Digest, URTV dll?? mcm2 la ko nie.. Stamina kuat??? puihhh... budak2 lemah pun dapat no 40... lawan budak U la tengok... ada brani?

Azwar Syuhada berkata...

Perghh, hebat gak Cik Lyeen kita larii.. :)

Cikgu Fikri berkata...

lynn jd MC time biler? fiq masuk jugak.. kategori pantun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...