Rabu, 8 Mei 2013

Wordless Wednesday: Wake up!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Bluberry!


Hye u ollls. Betapa Lyeen penat sangat hari ni. Penat melalak dengan classmates dekat Sogo. Menyanyi entah berapa puluh lagu yang Lyeen sumbangkan. Terasa diriku macam artis AF pulak. Bhahahaha. Ku sedar suaraku bukan semerdu suara Ziana Zain tapi cukuplah aku berjaya menhancurkan lagu-lagu tadi. Thanks geng-geng Lyeen yang setia menadah telinga. Terutamanya, bila sampai part chorus. Erk...!

video

Rajin pulak Lyeen berVlog sekarang kan? Yakin jer aku. Nampak sangat Lyeen dah mula malas nak menaip. Lyeen mula nak cakap-cakap pulak. Tapi, cakap-cakap ni lebih best even kau cakap sorang-sorang depan laptop macam orang tak betul kejap. Tapi, double serius u akan rasa puas hati! Cakap sorang-sorang..Eh? Dan paling penting u olls akan rasa betapa laju  nada aku bercakap. Kan? Kan? Lepas ni boleh minta ajar blogger Boni Kacak untuk cakap slow-slow..

Nota Pink: Lyeen nak update senarai bloglist bulan dan semester ni. Sehh. Macam kuliah tu ada pakai sem-sem. So, barang siapa yang rajin update sekurang-kurangnya 5 kali seminggu update blog. Mohon tinggalkan URL kat entry ni okay! 

Ok bai. Assalamualaikum.


22 000 Makan Cupcakes!:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wahhh makin maju.. ena ni je yang malas2.. huuuuuuuuuu... harapkan viewer jelah, tapi update x2 juga XD

syaewewwie abdull berkata...

elsaulfahdotnet.blogspot.com

Filzah Azzahra berkata...

Lajunya akak cakap :)

Yasmin Aris berkata...

Woo , lajunye berkata2. haha. naseb baik paham :P

ezyra daniel berkata...

http://zheyyrafantasylife.blogspot.com/
bw here huhu....

Syuhada Salleh berkata...

http://www.syuhadasalleh.my/

einstein junior berkata...

www.mentalretarded.blogspot.com

'adawiyah berkata...

Cik Lyeen, best suara, dah macam motivator je :D hee

boni kacak berkata...

hahaha.. tau dah apa masalah lyeen..hehehe. okay, sebenarnya lyeen neves kan bila bercakap dengan kamera. mula rasa gelabah macam tengah bagi speech kat 1000 orang kat depan kan?hahaha. lepas ni, buang rasa neves tu. tenang je. cakap sebutir2. lepas tu take time. jangan laju2. lepas kan satu2. biar jelas dan kuat. hehehe. dan , kunyah cili api sebelum tu.hahaha :P

dayteenlea berkata...

lama tak ngarok huhuh

anys berkata...

Jom join! =)
http://myartcrafting.blogspot.com/2013/05/may-giveaway.html

Sally Yatiey berkata...

Laju nya cakap ;D hee

michelle De hunny berkata...

comey je cik lyeen ..
suara yg merdu. haha :P

FyzaaLaa berkata...

Amboihh , sweet nyerrr suare Cik Lyeen :)

Jejaka Kecil berkata...

be strong girl ^^

Azwar Syuhada berkata...

Perghh, laju gila Cik Lyeen cakap.. Kalau buat lagi, suara kasi kuat sikit yaw..haha.. xD

Lissa LaLissa berkata...

comelnyaa suara akak., hehe ^^ makin maju laa akak nii yaa.. hehe all the best kak., ^^

Teesaz berkata...

yeah! go we all the penyumbang suara!...terhormat

Irwan Alessa berkata...

Betul kata boni.. Nampak Lyeen nerves.. Tapi yang Lyeen jadi wartawan tu ok je.. hehehe.. Sabar dengan dugaan, hope Lyeen banyak kan berdoa..

aisyah humaira' berkata...

baru berkesempatan nak tgk ! lyeen !! awak terbaik :)

#semoga terus kuat !

sa mic berkata...

tabah cik lyeen! :D chayok chayok!

Cik Fie berkata...

www.cikfie.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...