Jumaat, 17 Mei 2013

Wordless: Putih-Putih Melati

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcake Krim Keju.


Putih-putih melati.
Alhamdullilah!
Terima kasih guru-guru silat.!
Terima kasih Aida. Love u more and more geng!
Terima kasih rakan-rakan sepersilatan!

Nota Pink: Ketakutan akan membawa kepada kegagalan. Even kurang keyakinan Lyeen cuba gagahkan diri untuk menempuhnya walaupun rasa macam dah nak nangis kuat-kuat nak buat satu KL dengar. boleh tak? Bhahaha. See u olls dalam next entry yang lebih panjang. Good Night. Sweet Dream..:D

Ok bai. Assalamualaikum.



14 000 Makan Cupcakes!:

Irwan Alessa berkata...

wah dah lepas dah.. wan tak habis menuntut.. lma dah lyeen..

ANa Ahmad berkata...

putih2, AA baru oren tu kalau karate do la hihi :D

Lyeen De Syifa berkata...

@Irwan Alessa tak habis lagi abg wan..baru nak start ke peringkat yg seterusnya..:D

Lyeen De Syifa berkata...

@ANa Ahmad kalau pink ada tak?

Teena Tna berkata...

Cik Lyeen pun blaja silat jgk ke ? Same la kite pun 'putih2 melati'...hehe

boni kacak berkata...

saya dulu ada tali pinggang warna warni. tapi sayangnya tu bukan silat, tapi jurus cuci jamban.hahaha

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

alhamdulillah, tahniah ye lyeen.. teringat pula masa ena dapat ijazah untuk silat cekak mlaysia dahulu.. aaauuuuuu rindunyaaa

QasehnyaRania berkata...

suka2..
dik, selamat hari guru ye :)
jadilah guru yang bakal disegani..aamiin :)


jom join MINI GA saya hari ni, nak.

hadiah nya tepung segera red velvet

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html

Kucing Hitam berkata...

xpaham sekadar gambar ja xtau pa yg jadi
http://long-cham.blogspot.com/

Hamir Rahman berkata...

hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Dear KHY berkata...

seronok kan ? dulu belajarjugak, tapi tak habis malam kenmuncak dah cabut lari

Qaisyara Raihana berkata...

wahh.. congrats ye >.<

Qaisyara Raihana berkata...

wahh congrats ye >.<

http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

Cik Fie berkata...

congrate kak lyeen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...