Sabtu, 25 Mei 2013

Turqoise + Pink

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes.

U olls. Kejap.Kejap.Kejap.
Soalan first nak tanya.
Matang tak blog Lyeen?
Bhahahahha.

Soalan sungguh tak boleh blah. Semalam tak update blog sebab bagi peluang kat blogger comel lagi handal dalam bab edit-edit blog ni iaitu blogger Nabila Medan. Sepanjang Lyeen terlibat dalam dunia blogging ni, bab edit-edit Lyeen memang suka pilih adek Nabila Medan ni sebab hasil kerja dia super duper hebat.
Apa yang paling sweet kan u olls. Adik Nabila Medan ni akan pastikan kita berpuas hati dengan kerja dia barulah dia berhenti touch up! Bukan senang nak main coding-coding ni. Lyeen memang dah angkat bendera putih. Disamping, diri ini malas nak buat. Bhahahaha.
So, hari ni baru update blog sebab adik Nabila Medan dah habis edit. Kesian kat dia. Bersusah payah. Lyeen pulak rasa bersalah kat dia. Tapi, serius gua cakap sama lu. Hasil kerja dia terbaik. Kan? Mohon buat tempahan kat dia. tapi, jangan tiru idea Lyeen. Bhahahaha.
Okay, esok Lyeen akan pergi KL pergi rumah Pak Cik Lyeen kat Setiawangsa. Oh...KL lagi. Tapi, bila cuti ni serius tetiba rindu kat KL. Bhaha. Benda? KL itulah tempat akau menimba ilmu. Mencari makan. Ber'dating'..dulu-dulu la time tengah bahagia. Ahaks! Sekarang bila dah single, KL itulah tempat aku menumpang kasih tatkala aku jalan-jalan sendiri kat Mid Valley. Ok bai.
Nota Pink: Petang or malam ni Lyeen update satu Segmen Sempena Cuti Sekolah yang menawarkan hadiah bernilai RM 40 untuk 10 oang pemenang u olls. Baik hati sungguh penaja itu menaja blog picisan seperti Lyeen ini. Nantikan okay? Siap siaga petang or malam ni untuk jadi antara mereka yang terawal. Segmen mudah dan hadiah yang sangat menawan kalbu. Classs kau jahhhhhh!
Ok bai. Assalamualaikum.

15 000 Makan Cupcakes!:

Vee Lea berkata...

Waahh. Nak buat segment jugak eh. Vee pun nak buat, tp tak brani takut tak dpt sambutan. Byk yang nk buat segment masa cuti. Uhukk :S

HAJAR berkata...

cantik!!
sedap jek mata memandang..:)

ANa Ahmad berkata...

cantik nye.... ada klas bha kau lyeen :D

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

amboi2... bikin jeles saja kamu nie.

MisEyz BLurz berkata...

cantik...tak terlalu padat^_^

Adib Veron berkata...

Waaaaa cun nye blog dieee :D

Sally Yatiey berkata...

Cantikkkkk ;D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

memang cantik sngt... heh gambungan warnanyaa

kasya syiera berkata...

cun blog kak lyeen ! yeyyyy

marniey zul berkata...

mmg cantik je blog lyeen. nti nak try lah dgn nabila medan. hehehe.

Qaisyara Raihana berkata...

memang matang blog cik lyeen. hehehe.

http://bloggadisbrutal.blogspot.com

eintan nurfuzie berkata...

ok je.. nmpak x matang ke.. hehhe

http://www.nurfuzie.com/2013/05/header-tiba-tiba-tak-boleh-jadi.html

Mia Liana berkata...

dua2 nampak cantik..

arifah berkata...

Cantik blog Lyeen, macam iras blog irine nadia :) lawa...

Cik Fie berkata...

comel blog ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...