Selasa, 21 Mei 2013

Tudung Bawal Tribal Termurah!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Tribal.

Adakah anda peminat Tudung Bawal?
Anda memasuki zon yang sangat selesa!

Sempena cuti sekolah Lyeen menawarkan satu keajaiban harga untuk Tudung Bawal Tribal Termurah ini!
Dengan harga RM 15.00 sehelai . Kau ada? Tak pernah dibuat dek orang niaga online ni Tudung Bawal Tribal ni RM 15.00 sahaja.


Credit Pic to Butik Qoma.

Apa yang specialnya kat sini. Tudung Bawal Tribal yang Lyeen jual kat sini ada dua jenis.

A. Tudung Bawal Tribal yang memang kain Bawal 100%
B. Tudung Bawal Tribal  dari kain jenis Cotton yang lembut tapi senang nak bentuk!

Dan Lyeen jual dengan harga super-super special iaitu
RM 100.00 untuk 10 helai!
Free postage ke seluruh Malaysia!

Order sekarang!
Bayar sebelum 27 Mei 2013
Delivery on 30 Mei 2013!

Promosi Terhad!
Sementara Lyeen masih baik hati!
PM Lyeen kat SINI!

Salam  Tribal!


6 000 Makan Cupcakes!:

eyka berkata...

Assalamualaikum, Lyeen, nak tumpang tanyalah, tudung ni just ada satu warna je ke?? :)

Lyeen De Syifa berkata...

@eyka waalaikumsalam..tak awk..ada mcm2 jenis n wrna n corak..:D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

cantik, memang teringin nak satu.. tapi ena tengok macam susah nak bentuk je?? huu

Mek Onie berkata...

fashion terbaruuu :D

NJ berkata...

salam dik.. rm15 tu skali dgn postage ke? mcm mana nak tengok design yg ada?

Cik Fie berkata...

wah ! murahnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...