Ahad, 12 Mei 2013

Sesi Terapi Minda.


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Ceri Merah.

Ehem. Ehem. Ehem. 
Semalam Lyeen keluar menenangkan minda.
Kejap.Kejap.Kejap.


Berlagak. Poyo. Acton. Like a Bossssssss!
Bila pijak benda alah tu terasa macam taknak balik. Nak stay situ lama-lama. Makan situ. Tidur kat situ.
Terasa juga terapi minda aku kat situ! Tekalah Lyeen kat mana. Cer teka. Cer teka. Bhahahaha.


Abaikan jari kelingking Lyeen yang memang akan terasing dari jari-jari yang lain. Lyeen ikut baka Abah. Kaki Abah pun macam tu. Okay, tetiba.


Apapun, selamat Hari Lahir untuk Abahku yang paling handsome di seluruh dunia. Roslee bin Arijalun. Semoga dipinjamkan kesihatan oleh Allah SWT buat insan terpenting dalam hidup Lyeen.

Aamin.

Ok bai. Assalamualaikum.

22 000 Makan Cupcakes!:

~IraNur~ berkata...

comel gilaa.. hahak xD

marniey zul berkata...

cantiknya tmpat tu, kat mana eh?? hehhee.. selamat hari ibu kat mak lyeen. :D

Cik Pipi berkata...

ini kat ts :)

aisyah humaira' berkata...

أين؟

عيد ميلاد سعيد للأب
نأمل المباركة
امين ^_^

Ainim Suju berkata...

Ni kat Times Square..saya selalu pegi situ..bunyi piano tu memang tenang je dengar

Nick Nashram berkata...

selamat hari ibu untuk semua..termasuk la cikgu lyeen sekali :)

Aku Anis berkata...

tak ajak pegi pun ea kak. hee =3

Syafiq Muhammad berkata...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #299
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

aswadz berkata...

kat mana tuh? cantik je tempat.

Teena Tna berkata...

Mcm best jer terapi minda tu..
Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

PembeRontaK SaM berkata...

Macam pernah pegi tmpatnya.. tapi di mane.. lupe lah... boleh bagi tau x kat mane tu???

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Pegi TS yer......

Sally Yatiey berkata...

Cantikkkk :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wooooottt tempat apa ni??? macam syok je...

veesandii berkata...

kat ner lak ada lantai cam tu yer ...

Izzah Azizah berkata...

taktau lah lyeen..

btw, selamat hari jadi Papa ! Ihihihi

boni kacak berkata...

tempat apakah ini???

sa mic berkata...

waduhh comelnya, menggugat tengok cik lyeen :p

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Ahmad Zarif berkata...

kene pegi nih

Qaisyara Raihana berkata...

akak comey gylerr arr...huhuhu. btw, jari klingking kite sama.hehe

http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

Cik Fie berkata...

wah ! comelnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...