Isnin, 13 Mei 2013

Serupa tapi tak sama.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Red Velvet yang mahal tu...;p

Tadi Lyeen keluar lagi. Selalu jer aku keluar kan sekarang. Keluar sorang-sorang pulak tu. Biasalah bila single kan. Bhahaha. Ayat tak boleh blah! Dalam entry yang lepas sesungguhnya benarlah tekaan u olls yang Lyeen memang beradi dekat Times Square! Pijak benda alah warna ungu tu sambil lompat-lompat dah kira biasa la..:p


Tadi Lyeen pergi Mid Valley. Pos tudung customer. Tetiba ada perempuan tanya.
"Adik duduk mana"
"Bangsar, kenapa?"
"Ada hubungan dengan Izzah?"
"Izzah?Izzah mana?"
"Anak Datuk Anwar"
"Taklah. Saya orang Sabah"
"Owh, muka sama loooo.."
Lepas tu Lyeen gelak. Sebab baru jer beberapa hari lepas classmates Lyeen kata muka Lyeen macam YB Nurul Izzah. Owh..tak sangka muka aku ada muka YB kan.
Aamin. Mudah-mudahan.

Balik bilik hampir nak pecah cermin Lyeen belek-belek muka sendiri. Hehehehe..:p

Ok bai. Assalamualaikum.

31 000 Makan Cupcakes!:

~IraNur~ berkata...

nampak sama tapi bukan dia :p

Lyeen De Syifa berkata...

@~IraNur~ bhhahaha..:D dia lagi anggun...:)

Nana Liena berkata...

huhu..tak sama sangat..lol.. mungkin dari jauh..hehe..

Sally Yatiey berkata...

haha! Untunglah ada iras YB ;D

Lyeen De Syifa berkata...

@Nana Liena kan.kan..hahahaha..:)

Lyeen De Syifa berkata...

@Sally Yatiey untung kan...terasa untung juga..:P

aisyah humaira' berkata...

fuyoohh !

Ijatz berkata...

minta pujiiiiiiiiiiiiii :P

ANa Ahmad berkata...

hebat :)

Diyana Hani berkata...

hihi...ada pulak mcm tu kan...sama kit2 ugak ni dear

sa mic berkata...

dah cik lyeen comel :P

Vee Lea berkata...

Heyy. Ini kali lahh :P Hahahaha..

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hahaaa.. hebakkk ngat ye :) muka sama ngn izzah ;) mybe la. cuma cik lyenn bambam cket. hehee

Cik Bluewendy Wendy berkata...

kui3.. ade ong tuh.. :)

PembeRontaK SaM berkata...

hahahah... nmpak same tp bukan dia... tp memang sweet pon

boni kacak berkata...

owh.. lyeen BERADI dekat times square ye???hahahahah :P

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena dlu selalu keluar sorang kat kl tu... now, malas dah.. dah ade driver.. muehehehhee.. si dia tak kasi keluar sorang2..

Ukhti NurliyanaZulkifli berkata...

dua2 comel dan cantek ! :)

michelle De hunny berkata...

untung la org tu ada darah YB .. ehh :D

tp lyeen lg comel , lesung pipit tu ok bukan orgnya. hehehe kidding.

Innanie | Ariffin berkata...

fuhyoh!!! hai izzah :)

Zamani Abe berkata...

tang mana sama dgn nurul izzah tu ye.. hmmm

Haruno Hana 하나 berkata...

hehe.. muka sama ngan Nurul Izzah :D cayalah kak!

Lynn Damya berkata...

hahaha kelakar betul, yg org tu pulak siap confident gila terus tanya hubungan dgn izzah kan~~haha

Nick Nashram berkata...

ada la sikit nampak cam izzah..wah, kira dah femes dah tu :)

Busyra Bt Takiyudin berkata...

hehe. untung lah ada iras YB izzah..

Irwan Alessa berkata...

Typo itu comel dan cik lyenn pun comel.. ehh?? waaaa ada iras artis la.. Hebat.. eee :)

Budak Kampung berkata...

aik??tgk sekali pndg xd pon..dua tiga kali pndg lagi la xd hehehhe

Emas Putih berkata...

hahaha mo zoom dlu. kalau sama mo minta autograp ghehe

Aishiteru_nzee :) berkata...

hai YB ahahaaaha

Choi•Minhoヅ™ berkata...

alahai comelnye akak =)

Cik Fie berkata...

dua2 comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...