Isnin, 20 Mei 2013

Saya sudah. Anda bila lagi?

Assalamualaikum Wraahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Oren.


Saya sudah melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang guru pelatih semester 3 tahun ini. Anda bila lagi?
Berkat oren-oren hari ni memberi hikmah kepada saya untuk meng'oren'kan muka jawab soalan yang super susah. Menyesal main-main time study. Menyesal. Menyesal. Bhaahahhaha. Tapi, saya paling suka bila kelas tempat exam tadi aircond tak berfungsi. Saya suka sangat. Rasa macam nak tumbuk-tumbuk aircond tu! 

Selepas ini sesi packing barang!
Nak bawa balik Bear tak balik?
Ke tinggal kat stor?
Oh....

Ok bai. Assalamualaikum.


8 000 Makan Cupcakes!:

Ieyra Ghani berkata...

comelnya lesung pipit dye ^^

ANa Ahmad berkata...

wah oren nampak meriah hihi :D

Miss Zahirah berkata...

cikgu pelatih comel.. anak murid pn smngat nk blaja.. hihihi

Izzah Azizah berkata...

lyeen, mcm mana lah izzah nak jadi cikgu pelatih ? dengan budak2 garang giler. Haha

Filzah Azzahra berkata...

bear tu kasik kita jer . boleh ? Huhuhuhu

Irwan Alessa berkata...

wahhh bestnya.. hehehe.. nak bear tu boleh.. tukar.. tapi wan punya kecik je.. hehehe

sa mic berkata...

cik lyeen comel! hehe

Cik Fie berkata...

kak lyeen comel ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...