Isnin, 6 Mei 2013

REVIEW 5 BLOG SEGMEN: Kami & Blog Awak!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Orange.

Ok. Betapa pelupanya aku.Pelupanya.Pelupanya.Pelupanya.Haiiiisshhh! Astagfirullahalazim..Maaf sangat-sangat buat lima orang pemenang review blog Segmen: Kami & Blog awak yang Lyeen review. Sungguh, betapa Lyeen lupa untuk me'review' u olls. Mohon jangan sekeh kepala lutut Lyeen. Ampun dan maafku pinta atas kekhilafan ini. Sehhh..


  • Blog yang sangat pink. Sweet.
  • Header dia cantiklah. Goyang ke kiri dan ke kanan. Comel.
  • Lyeen suka tgok ruamg sembang dia. Comel. Tolong buat kat Lyeen. Ahaks!
  • Dia buat tempahan edit blog u olls. Tu sebab blog dia super cantik!
  • Good job dear!

  • Blog bunga-bunga cinta la..
  • Ungu-ungu violet. Sweet.
  • Owner blog sangat cute!
  • Blog yang simple tapi sweet.
  • Keep it up dear. Happy blogging okey!

  • Blog yang Lyeen yang selalu Lyeen datang jenguk juga.
  • Entry dia sangat-sangat cool.
  • Berpandangan jauh orangnya. Lyeen suka penulisan dia.
  • Simple je blog dia tapi kreatif. Lagi-lagi bahagian komen. Suka!
  • Semoga terus maju jaya Paly!

  • Dia juga salah seorang blogger yang Lyeen suka snagat lepak kat blog dia.
  • Header dia comel ada kartun gegurl yang tengah santai-santai gitu..
  • Pinky-pinky plus riben-riben. Lyeen memang suka.
  • Awat comey sangat ni awak oiiii...:)
  • Happy blogging okeyh!
  • Kotemporari. Haha. Sesuka hatinya aku meletakan tema blog orang.
  • Serius, blog ni unik. Header dia ada basikal. Tetiba ingat zaman muda-mudi dulu.
  • Rajin owner dia update blog. Suka!
  • Hitam itu cool kan? Tu sebab tema blog dia hitam.
  • Hitam itu menawan.
  • Happy blogging awak!
Maaf u olls lama sangat tertangguh review ni. Bhahaha. Lyeen akan set entry ni untuk 3 hari okay. Dun worry! Sebagai tanda maaf Lyeen. Hehe..ada plak macma tu kan. Ada  kot...
Silalah jenguk blog mereka. Gempak u olls! Maaf kalau cara Lyeen review blog sangat whatevernya. HAHA. Lyeen tak bijak snagat nak review. Tapi, keinginan tu over sikit. Bhahahahah.

Ok bai. Assalamualaikum.


3 000 Makan Cupcakes!:

Fakhruru berkata...

thniah smua! dpt cupcake sejibik lar tew~ =P

Busyra Bt Takiyudin berkata...

dh terjah smua.. hehe. smua blog comel2.

Cik Fie berkata...

tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...