Ahad, 19 Mei 2013

Preloved item..

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Red Velvet.
Salam Preloved. 

Setelah sekian lama Lyeen hidup abru tahu pasal preloved. Percaya tak? So, disebabkan Lyeen dah tahu maka Lyeen mempraktikkannya. Bagi sesiapa yang tak tahu. Meh sini duk rapat-rapat ceq habaq kat hampa semua. Preloved ni adalah satu situasi dimana kita jual semula benda-benda terpakai. Yang kita sayang tapi dah tak sesuai ke nak guna or anything. Okay.

So, kat sini Lyeen nak jual item yang memang Lyeen sayang. Yer la kalau tak sayang tak beli. HAHA. Nak preloved kan dia sebab dah tak sesuai nak guna. Itu faktor utama. Bhahaha. Ok, jum cikedout!


Blouse by Dazzled
RM 25
SOLD OUT

*Latest Blouse chiffon cutting besar, berat cantik,tak jarang dan tak perlu inner tau;)
*Material: nice cooling chiffon gred AAA♥

*Inner tak termasuk
*sangat selesa,lembut & sejuk sgt
*Size :Free ! Fits S sampai Small L
Bahu : 15inch

Dada: 18inch

panjang: 24inch



 Tudung Bawal Roses
RM 30


Tudung Bawal Roses 
RM 30


Tudung Bawal Exspress by Aisy Imaani
RM 20


Tudung Bawal Roses
RM 30
SOLD OUT


Tudung Bawal Tribal
RM 15
SOLD OUT


Tudung Bawal Roses
RM 30
SOLD OUT


Lace Peplum by Dazzled
RM 30
SOLD OUT

Selendang Zulaikha by Butik Mama
RM 25


Cik Puan Bear saya!
RM 15 juta!
Bhahhaha..Not for sale..:P

SEMUA HARGA BARANG DIATAS TERMASUK KOS PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA OKAY.

Okay. tu aje. Sebarang pertanyaan boleh PM Lyeen kat FB okay. Sama ada melalui account personal kat SINI ataupun melalui account official page Lyeen kat SINI. Okay.
First come. First pay. First serve.

Ok bai. Assalamualaikum.

8 000 Makan Cupcakes!:

PuanGojes berkata...

Blouse by Dazzled
RM 25
saya nak ^^

siti zawiah berkata...

semua cantik..nak2 bear tu..hahha..

Dianaa berkata...

lace peplum tu cantik! :D
kain dia jarang ke? kena pakai inner?

heirizalieyana berkata...

bekenan tgk bawal biru ros tue, , tringin nk beli , , tpi xpandai nk bank in dwet. . .:(

nabila biela berkata...

comelnye...hehe

ANa Ahmad berkata...

wah..!! cantik nanang :D

Haqita nadhirah berkata...

nk bju merah tu.....

Cik Fie berkata...

semua cantik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...