Isnin, 6 Mei 2013

Official Pemilik Hati

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Red Velvet berkrimkan cheese...:)

"Siksa paabut mabukut kasilasaku

Pali bai tinambanan paddi man ni entomman"

mean

"Siksanya hatiku sayangku kenapa kau tinggalkan aku, aku sangat-sangat merindukanmu"

Oh betapa Lyeen mula belajar bahasa Bajau. Semua ni penangan lagu-lagu Den Bisa.


Tak memasal Lyeen jadi ber vlog pulak sekarang! Bhahaa..Whatever sungguh!

video

Lyeen baru balik kelas. Dengan name tag tak tanggal lagi. Dengan muka berbekalkan minyak sebotol. Yang penting yakin. Rasa macam Motivator pun ada. Bhahaha. Okay. Lyeen akan berhenti seketika untuk update blog disebabkan minggu exam dah dekat. Sekarang pun dah study week. Lyeen kena fokus untuk benda yang lebih penting. 

Tadi, kawan cakap kat Lyeen. "Kau kuat oo sekarang." Lyeen tersenyum. Apa yang kamu lihat pada dasarnya memang kekuatan yang Lyeen tunjukkan. Sedangkan dalam hati kamu tidak tahu betapa rapuhnya apa yang ada. Tapi, Lyeen cuba untuk terus kuat kerana Lyeen ada kamu sahabat! Sebolehnya, Lyeen tak mahu mereka bertanya lagi apa-apa tentang dia. 


Okay. U ollls! Mohon doakan Lyeen sukses dalam exam final untuk semester ni okay. Nak 4 plat boleh tak? Aamin...InsyaAllah. Doakan Lyeen dipinjamkan kesihatan yang baik untuk jawab semua paper. Doakan juga semuanya dipermudahkan.  Alhamdullilah. Rajin-rajinlah blogwalking kat blog ni even tuan tanahnya bersara kejap. Bhahahahhaa. Ok bai. Assalamualaikum

"Allahumma la sahla illa ma ja’altahu sahla, wa ‘anta taj-alul hazna idha shi’ta sahla"


16 000 Makan Cupcakes!:

Paly berkata...

amin :)

ANa Ahmad berkata...

so sweet :) Aamin :D

Noura Qifays berkata...

insya Allah. Amin :)

Vee Lea berkata...

Pinjam bahasa tu jap!! =))

MisEyz BLurz berkata...

dah mcm pakar motivasi ya lyeen dlm video tu..hehe..terbaik..xpe lyeen..jadikanlah hati ini menyayangi,mencintai pada yang Maha Esa dan famili kita...okay?kuatkan semangat, teruskan langkah ke hadapan yang lebih baik^_^

MisEyz BLurz berkata...

Tabah itu kunci kesabaran!^_^

Hamir Rahman berkata...

blogwalking disini.
jemput join segment ringkas amer ni
warming up dulu sebelum buat next GA and segment.

http://www.amercorner.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-amercorner.html?m=1

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wah wah.. buat vblog ye sekrang... hehehe apapun, Amin

~IraNur~ berkata...

good luck sis :)

PrinCess Anna berkata...

Kata-kata yang baik :)
gud...peduli apa org kata, asalkan kita tahu apa yg kita buat. banyakkan berdoa, Insya-Allah semuanya akn pulih.

Yumida Huda berkata...

moga dipermudahkan segala urusan lyeen

Izza Sakura berkata...

Gud luck lyeen

Izza Sakura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sa mic berkata...

goodluck kak :D

aisyah humaira' berkata...

gud luck ! pasti allah akan dtgkan hikmah . cuma yakin dan nantikan !

Cik Fie berkata...

good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...