Ahad, 26 Mei 2013

Musim cuti sekolah adalah musim kahwin.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes.

Minggu ni memang sibuk orang nak kahwin. Hari-hari ada saja orang nak kahwin. tadi pun ada dua tempat nak pergi, memang seronoklah sangat kan? Disamping dapat makan makanan yang sedap-sedap serta free of charge! Lyeen dapat tengok pengantin yang cantik-cantik tu. Lyeen suka sangat tengok pengantin. Berseri-seri, nanti Lyeen kahwin mesti muka berseri-seri juga kan? Tetiba rasa nak kahwin.


Tadi Lyeen lai dari tema. Sebab tema orang kahwin tu merah-merah. Lyeen ungu-ungu. Tapi, tak kesahlah Lyeen bukannya orang penting. Bhahahah. Jangan kau nak melebih-lebih dari tuan rumah. Macam budak cinonet  tudung merah tu! Over. Bhahahaha. Dia memeng suka singgah belakang Lyeen tiap kali nak ambik gambar. Poyo! Lyeen terima jer sebab esok dia dah nak balik Sabah.

Sebelum berangkat semula ke KL. Esok baru balik Karak lagi. Malam ni stay kat KL.

Apapun, selamat pengantin baharu buat mereka yang nak kahwin. Untunglah korang dah bertemu jodoh awal-awal. Yang Lyeen ni bilalah ada orang nak naik meminang? Bhahhaa. Perasan! Lyeen tunggu putera impian turun dari langit? Eh. Ok bai.


Siapa 10 Blogger Comel di Malaysia? KLIK SINI
Ok bai. Assalamualaikum.


18 000 Makan Cupcakes!:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

haha nanti sampai la masa lyeen lak yang berkahwin.. hehe.. comel je adik ngn kakak.. ahakx

Mysara Ab Rahman berkata...

nt xlama g giliran lyeen plak la..hehe

Asma Sah berkata...

Comel la cik lyeen ni ,lesung pipit yg manis :)

Innanie | Ariffin berkata...

lepas ni diaaaa pulak nampak gaya tu!! seri pengantin dah ada tu :) heheheheh

Sally Yatiey berkata...

lepas ni giliran lyeen pulak. hehe ;D

My Firdz berkata...

Insha Allah.. Kalau Jodoh tak ke mana... :-)

ANa Ahmad berkata...

siapalah putera langit impian lyeen tu ye? hahaha :P

cik nuyun berkata...

hai..sy bru je kat sini..
xlama lagi la lyeen tu..huhu..ni sy pun baru balik dari umah kenduri kawan =)

Mizz Aiza berkata...

salam kenal.. akak baru follow sini.. comelnya lyeen.. insya-Allah akan ada jodohnya nanti.. :D

Izzah Azizah berkata...

selamat pengantin baru Lyeen. Eh, silap pulak :P

~IraNur~ berkata...

kan ! teringin nak kahwin jugak :p

Amirah Raduan berkata...

alaaa saya pon nak kawenn.. sape2 yg sudi.. mai.. heheh

Nick Nashram berkata...

cuti ni mmg ramai yg kawen.
half of my classmates dulu pun berlumba2 kawen cuti ni..huhu

Azwar Syuhada berkata...

Tak lama lagi, giliran lyeen plak..hehe.. :)

BudakKecil berkata...

banyak kenduri kahwin sekarang tapi satu pun saya tak pergi. ahaks. >.<

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

awak blogger comel ! ^^
http://heartylolipop.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

red jambu berkata...

cik leen bila nak kawen? hihihi

Cik Fie berkata...

ehem2 ! bila kak lyeen nak kawin ? hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...