Selasa, 7 Mei 2013

Makan itu sebagai rutin!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Milo Cokelet!

*Kata taknak update blog. La ni muncul update jugak! Piraaahhh*

Makan sebagai rutin.
Siapa suka makan?
Ok. Boleh geng dengan saya!




Saya pilih.."Oh...Chicken Rice Shop...Bukan sekadar nasi ayam! Kokokokokokkkk"
Masuk restoran kena minta nasi lebih kalau tak boleh lebih taknak makan kat situ!
Malu oh malu.

Nota Pink: Makanlah kamu sebelum kamu dah tak boleh nak makan. Whatever sungguh entry malam ni. 

Ok bai. Assalamualaikum.

10 000 Makan Cupcakes!:

Vee Lea berkata...

Yeah, sgt whatever. Hahahaha. V dah 7 hari tak tentu mkn. MOGOK!! =P

Aishiteru_nzee :) berkata...

Aaha makannnn

sa mic berkata...

rutin sampai dah semakin tembam :p

Izzah Azizah berkata...

patutlah tembam. ngeeeee

Hafizah Alsa berkata...

orang dah addict dgn blog memang cam tu. hehe.

iklan - Makanlah makanan yg berkhasiat. haha

ANa Ahmad berkata...

hai si comel...!!

jangan makan banyak macam saya la, dah la saya mkn banyak siap tambah nasi lagi tapi x gemok2 , just stay mantain ni :)

boni kacak berkata...

saya pulak rutin sebagai makan. macam mana tu?hahaha :P

Irwan Alessa berkata...

Haaaaa.. Lumrah la,makan juga perlu.. Chubby sikit pun takpe Lyeen..

aisyah humaira' berkata...

makan lebih, badan pun naik.. badan naik, orang pun cakap-cakap.. pastu tension.. kembali makan ! hehe

#itulah saya ;)

Cik Fie berkata...

makan sampai tembam muka kak lyeen . haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...