Rabu, 29 Mei 2013

Laptop saya buat hal!

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh.
Salam cupcakes red velvet.

Okay, saya menaip menggunakan tab. Terlalu banyak kali typo yang saya buat sampai tahap saya rasa macam nak menjerit sambil guling-guling. Laptop saya tiba-tiba jer buat hal. Taknak hidup even dah banyak kali on kan. Rasa macam nak menangis sambil berlari. Okay, terasa sangat pelik update blog guna tab. Selalunya taip enty guna jari telunjuk. Laaaaa ni, i feling-feling update entry guna ibu jari. Cun ke idak? Bhahahaha...

Padahal tab pinjam dengan sepupu siap bodek tolong buatkan air milo yang sedap untuk dia. Dapat juga i updat blog hari ni. Betapa sedihnya perjalanan hidup Lyeen kan? Semoga laptop Lyeen akan kembali pulih selepas ini untuk memudahkan kehidupan Lyeen disamping rajin juga i nak update blog. Kononnya.....!

Esok Lyeen ke KL lagi untuk hantar abang sepupu Lyeen ke LCCT untuk beliau balik semula ke Sabah! Merangkap manusia handsome yang pinjamkan tab malam ni. Bhahahaha. Terima kasih, semoga dibukakan pintu hati untuk beli satu tab lagi untuk aku!

Ok, penat dah nak menaip. Asyik dengan typo saja. Sakit hati! Ok bai, selamat bercuti!


12 000 Makan Cupcakes!:

Adib Veron berkata...

Semoga lappy Ciklyeen tak buat hal lagi :D Saya pun faham betapa siksanya taip pakai tab. Haha

Sally Yatiey berkata...

semoga laptop awak cepat kembali pulih ;D

FyzaaLaa berkata...

Kesian cik lyeen . Huhu semoga laptop tersebut kembali pulih . Hee ^^ Sesekali guna tab , syok jugak kott >.< Cik Lyeen tersenarai dalam my bloglist :)

ANa Ahmad berkata...

hehehe....laptop buat hal?? hahaha apa lagi godam sampai hidup balik arr .. haha :) xpe beli baru, hehe alaun kan ada.. :D

PeRdU cINta berkata...

sabar ye..ada hikmahnya tu..sekali sekala ubah cara menaip..tak gitu.. :)

Lissa LaLissa berkata...

err.., demam lappy akak tuu kak., hee. ^^

Cik Chaotic berkata...

Gne tab pun typo jgak 2hehehe

muja berkata...

sabar la ye lyeen,,, moga cepat sembuh segala yang sakit ye,, amiin

marniey zul berkata...

kesian nya, semoga lappy kembali pulih mcm biasa jd rajin2 update blog.

Busyra Bt Takiyudin berkata...

uwaa. kalo lappy buat hal.. susah.. pening2.. hope lappy lyeen cepat baik.. :)

Zarena Heeney berkata...

selamat bercuti
dah hantar lappy ke kedai utk baiki ker

Cik Fie berkata...

semoga laptop kak lyeen cepat sembuh . hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...