Rabu, 1 Mei 2013

Ku Berkasih Pada Yang Tiada.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Red Velvet.


Kawan saya pesan 
"Kita ni biar nak dekat orang yang nak dekat kita. Kalau kita jer yang nai dia tak nak. Tu namanya syok sendiri. Kita ada nilai la.."

Ku Berkasih Pada Yang Tiada
Ku toleh ke kiri dan ke kanan 
Indah menawan semua berpasangan
Ku renung lautan luas terbentang 
Yang mengasyikan ombak berkejaran 
Karam di laut dapat ku renang 
Karamnya di hati siapa tahu 
Segala rahsia yang tersimpan 
Pada siapa hendakku mengadu
Bagai angin lembut yang bertandang 
Tak dapat ku lihat di pandangan 
Cuma pohon rendang yang bergoyang 
Seperti rindu mu yang bertandang
Itu hanya dahulu 
Bukannya baru semalam 
Bukan esok yang mendatang 
Hati ini kesepian 
Tiada wajah tiada rupa 
Tiada bayang yang menjelma 
Rupa-rupanya ku berkasih pada yang tiada 
Sedangkan ku rindu belaian mu 
Meski ku tahu tak mungkin bersatu
Bagai angin lembut yang bertandang 
Tak dapat ku lihat di pandangan 
Cuma pohon rendang yang bergoyang 
Seperti rindu mu yang bertandang

Best sangat lagu ni. Sampai Lyeen dha hafal. Bhahahaha. Lepas ni nak karaoke even suara ke laut..Ok bai. Assalamualaikum



5 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

yg xada kita adakan, bagi realiti :)

Lissa LaLissa berkata...

suka lagu nii~! ^^

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog HV. Banyak koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

marniey zul berkata...

betul kwn cik lyeen tu tp kan kdg2 dgn org yg tak ingin kat kita lah kita ingin kat dia. ehhh, hihihi

Cik Fie berkata...

suka lagu ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...