Jumaat, 31 Mei 2013

Kain Baju Pengantin/ Hari Raya 2013 Terbaharu

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Cip Cokelet!

Hai u olls...! Dah pernah tak tengok baju yang ada bunga-bunga roses tu? So, kat sini Lyeen nak promosi kat u olls tentang kain baju bunga roses tu. Memang cantik ditambah pula kain yang selesa dan lembut. Jarang u olls nak jumpa kat Malaysia ni. Eh? melebih-lebih Lyeen nak promote!
Baju Nikah 2013.
Contoh baju lebih kurang macma ni. Cantik kan?. Gambar ni credit untuk BUTIK ROSES.

So, apa tunggu lagi. Untuk baju raya  tak pun untuk majlis-majlis bersejarah dalam hidup anda. Boleh menggunakan kain ini. Baju pengantin 2013.

Hanya PM Lyeen kat SINI untuk sebarang pertanyaan.
Harga termurah sempena Hari Raya yang bakal menjelma dua bulan lagi kan? Apa salahnya main roses-roses pulak tema raya tahun ni. Bhahaha.
Nak tengok leboh banyak design dan warna KLIK SINI.

Harga hanya RM 130 include postage ke seluruh Malaysia. Jenis kain pula adalah kain satin yang sangat cool..:)

5 000 Makan Cupcakes!:

Sally Yatiey berkata...

Cantikkkkkk ;D

Lissa LaLissa berkata...

cantiknyaaaaaaa., nak jugakk.. untuk baju kawen.. hehe ehh..? hhahahahhaha

Yumida Huda berkata...

wow...yg itam tu cantik la lyeen
beznye klo dpt pakai masa raya nnti..bling2 gitu

marniey zul berkata...

wahh, tanteknya. tggu bila dah graduate. lol.

Cik Fie berkata...

cantik gila ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...