Jumaat, 3 Mei 2013

Done Tak Done!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Hazelnut.

Alhamdullilah, semua dah selesai.

Ujian Akhir Kursus: DONE!
Lawatan Anatomi dan Fisologi: DONE!
Pertandingan Bola Tampar: DONE!
Pertandingan Pidato Piala Integriti: DONE!
Pameran Bahasa Melayu: DONE!
Perlantikan Pandu Puteri: DONE!
Mengundi: TAK DONE!

Penat kot banyak sangat aktiviti dalam minggu ni. Padat.  Penat tak penat pun tetap outing juga dengan the best-best-best friends aka girlfriends yang super poyo ni. U olsss ternyata nak jadi guru bukanlah mudah. Nak nanges banyak-banyak ni.HAHA. Tabah.Tabah. Tu baru aktiviti yang secara kasar. Tak masuk lagi soal perasaan. Eh. Awat tetiba emo ni? Bhahahha.

Nota Pink: Awak, awak. Kalau saya boleh lupakan awak. Saya akan buat. Tapi, masalah paling besar kat sini ialah bila saya langsung tak dapat lupa awak. Habaq mai kat cek lagu mana cek nak buat untuk lupa awak. Awak tahu tak yang cek sedih sangat la ni duk pikiaq pasai kita.. Hancur berderai loghat utara aku putar belitkan! Maaf. Ok bai. 

Assalamualaikum.


14 000 Makan Cupcakes!:

nadia farhana berkata...

mengundi will be soon :D

Vee Lea berkata...

Yang last tu knp :( Alaa.. Stay strong!! <3

Jejaka Kecil berkata...

exam g...? gud luck

Nour Adieb berkata...

ngundi? hee, lom ckup umo g

Farisya Anastasyia berkata...

syok jadi cikgu!hehehe

adibah khairuldin berkata...

bukan semua orang boleh jadi guru. u are the choosen one. ^_^

Lissa LaLissa berkata...

lissa pun nak jadi cikgu., ^^ nak jadi macam akak., ^^

ANa Ahmad berkata...

sejak bila pula putus hubungan dgn en.PC ni??? npe en.pc tu buat hal pula tetiba ni? (bunyi cengkerik)

hana hadi berkata...

mengndi tu 2 3 hari lagi berstatus DONE :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena tak layak lagi nk ngundi tahun ni... sbb umo belum genap 21.. huuuu..

Filzah Azzahra berkata...

next PRU , kita pi undi sama-sama ea kak ? Time tuh akak ngn kita dh boleh gi undi.


Akak cupcake jgnlah sedih.Happy2 jea smbil mkn cupcake cokelet

sa mic berkata...

goodluck :)

aisyah humaira' berkata...

:)

Cik Fie berkata...

good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...