Rabu, 1 Mei 2013

Cintaku. Cintamu.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Pink Strawberry.

Jalan-jalan kat Mid Valley. Tak jumpa Hello Kitty's House. Kami jumpa Barbie's House. Seriuosly, snagat-sangat pink. Dari pintu, langsir, kerusi, meja dan sebagainya. Pink. Pink. Pink. Okay. Sangat pink. I looiiiikkke!


Sebab tu berlakunya mood. Cintaku, Cintamu. Lyeen update kemudian. Entry yang ni kira entry yang nak poyo-poyo je. Ek eleh. Kenapa Cintaku, Cintamu? Tetiba suka dengan words tu. Eh? Ntah tetibe je muncul time nak outing dengan dak perempuan ni tadi. Penat sangat keliling Mid Valley. Orang cuti Hari Pekerja sepatutnya duk diam-diam kat asrama. Yang kami duk belayar ditengah lautan manusia kat Mid.

Siapa pegi Mid Valley tadi angkat tangan!

Nota pink: "Saya percaya disebalik kedukaan akan ada kebahagiaan. Seandainya hidup saya ada sinar cahaya yang memberi petunjuk dan jalan agar saya tidak terus terkurung dalam dunia kesedihan. Saya sudah letih untuk menangis. Andai semusim rindu ini masih tidak pernah berubah biarlah saya simpan ia sebagai kenangan yang terindah agar tidak lagi menjadi gelora dalam jiwa."

Ok. Sweet tak ayat bunga-bunga cinta. Ok bai. Lyeen nak buat refleksi untuk Bina Insan Guru. Assalamualaikum.

13 000 Makan Cupcakes!:

zulhilmi tempoyak berkata...

eleh2... nk tayang bag le ttuw...

hehe.. sje je.. ;p

ANa Ahmad berkata...

walaupun hatiku kau lukai..namunku masih menyanyangi.. jika tidurmu tak lena, itu tandanya ku rindu padamu... :D

sesuai dengan tajuk haha XD

AiSyA LiEzA berkata...

hehehehe.. sweet2... pinky girl ^_^ xpe.. leh jenjalan dri duk kat hostel je.. hahaha xD bila lagi nak kuar ^_^

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hana pun suka gak pink nie ;) hehe. kita geng ;) btw, cantik tudung bawal rose tu. nk jugak. beli kt mne ye?

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hana pun suka gak pink nie ;) hehe. kita geng ;) btw, cantik tudung bawal rose tu. nk jugak. beli kt mne ye?

nor laila berkata...

singgah sini...

Dylla Abas berkata...

budak2 comel kalau pakai pink lagi comel la jadinya kan :)

Seneorita Baharin berkata...

me love ping dang much too dik chomey :D heee.....

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ain Syahirah berkata...

ooo..sho pink!! Sukanya.. XD

sa mic berkata...

cik lyeen semakin tembammmmm, haha xD

aisyah humaira' berkata...

comel betullah lyeen ni..

Cik Fie berkata...

wah ! semua pink . haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...