Ahad, 28 April 2013

Tak sungguh saya tak kata la!

Assalamualaikum Wraahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Hazelnut.

Sekian lama Lyeen menyepi dari dunia blogging. Update pun tidak. Blogwalking apatah lagi. Maaf beribu maaf. Terlalu sibuk dengan tugas sebagai seorang pelajar sepenuh masa. Tatkala hati juga meronta-ronta inginkan kebebasan seketika. 


Lantas hari ini, Lyeen keluar membawa diri untuk seketika dari kekusutan jiwa. Bhahaha. Whatever sungguh ayat aku! Hari ni nak keluar dengan adik tercinta. Lyeen paksa dia gerak sendiri dari UIA terus pergi Mid Valley! 

Nota pink: Mood sebenarnya tengah lapar. Bila lapar cepat sangat emo. Bila emo cepat snagat merajuk. Bila merajuk terus lancarkan perang. Perang taknak SMS. Taknak call. Taknak cakap. Ok bai.

Assalamualaikum.

7 000 Makan Cupcakes!:

syaewewwie abdull berkata...

jom komen *tumtumshop terbaekkk* di sini ...thanks :)

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=3496101924467073461&postID=9182906205826627794&isPopup=true

Anisa Anuar berkata...

comel teddy bear tu...xpe2...nnt update aje..

marniey zul berkata...

nanti kalau ada masa rajin2 lah update. Teddy bear tu mcm sama dgn teddy kita. hhihii

Paly berkata...

paly bru blk jejalan ngan mak..

Ainim Suju berkata...

Selamat berjalan-jalan

PeRdU cINta berkata...

tatkala emosi menguasai diri..akal yang waras,,hati yang tenang hilang pertimbangannya..tak pe..sekali sekala kerana kita juga insan biasa..

Cik Fie berkata...

comelnya teddy bear tu hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...