Selasa, 16 April 2013

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh
Salam Cupacakes!




Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen. 


Sponsor:


Blog

Page:


   
 


 
Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.

4 000 Makan Cupcakes!:

Mira berkata...

pencarian sponsor. http://smileymiya.blogspot.com/2013/04/pencarian-sponsor-untuk-first-ga-mira.html

sa mic berkata...

goodluck huii, malas nak join dah segmen2 ni, hehe

Diyana Hani berkata...

terima kasih kerana sudi join segmen sahabat.Jangan lupa blogwalking..Pemenag akan diumumkan bila2 masa shaja...thanks

Filzah Azzahra berkata...

Dtg dr segmen yg sama. Maaf sbb lambt blogwalking.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...