Jumaat, 19 April 2013

SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Red Velvet.

Seperti yang dijanjikan dalam pages Lyeen tadi. Bhahaha...janji pukul 11.00 malam nak publish tapi ni dah terlebih jam. HAHA. Baiklah, taknak cerita panjang kita terus kepada motif segmen ini diadakan. Segmen ini sebenarnya saja nak suka-suka sebab Lyeen tiba-tiba suka me'review' blog semenjak segmen yang lepas. Bhahaha. Tapi kali ni kelainan sikit bila Lyeen menjemput dengan comel-comelnya blogger-blogger super duper hebat ini untuk menjadi rakan kongsi gelap Lyeen untuk membantu segmen ini. Eh? HAHA.

Segmen ini dijayakan oleh CCK, Aisya Humaira, FizGraphic dan Cik Lyeen

Lyeen buat banner ni 5 minit. Download background kat google. Tambah words. Putar sana. Putar sini. Save! Sila puji...:p

Baiklah terus kepada syarat penyertaan.

1. Buat satu entry bertajuk : "SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!"

2. Letakkan banner kat atas dan backlinkan ke entry ini.

3. Letakkan keywords ini dibawah banner : Segmen ini dijayakan oleh CCK, Aisya Humaira, FizGraphic dan Cik Lyeen

4. Mohon jasa baik beserta ketulusan hati kalian untuk follow blog:

dan

5. LIKE sahaja PAGES kalau u olls rajin plus-plus okay. 


6. Publish dan tinggalkan link hanya di entry ini. Jangan letak link kat tempat lain. Nanti sesat.


DONE!
Syarat diatas adalah syarat termudah. Tiada unsur paksaan dalam bersegmen. HAHA.

TARIKH BERLANGSUNGNYA SEGMEN
11.00 MALAM (19.04.2013) - 11.00 MALAM (20.04.2013)

NOTA PALING PENTING: 20 ORANG PESERTA BERTUAH AKAN DIREVIEW OLEH KAMI. 
Ok bai. Assalamualaikum.



71 000 Makan Cupcakes!:

Emas Putih berkata...

http://www.kisahemasputih.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Princess Syazliyana berkata...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

nabila biela berkata...

http://www.nabilabiela.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

nabila biela berkata...

http://www.nabilabiela.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

nabila biela berkata...

http://www.nabilabiela.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Anis Zainudin berkata...

join :D

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Sabrina SA berkata...

http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

AinNawwar berkata...

http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Rennyen berkata...

http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Aimi Syafiqah berkata...

Cik Lyeen. Oh Cik Lyeen. Kita bawak cupcake nih. Heee

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-dan-blog-awak.html

Paly berkata...

http://www.paly.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nur Aljawahir Kamashah berkata...

Alja Join :)

http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

e d r i n a . 피나 berkata...

fina join

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Dhia adawiyah berkata...

yeay ! wieya join .
http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Setiasmile berkata...

turut serta... :)

http://setiasmile.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

fatin aziz berkata...

http://fatinfikalonely.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

join sini :)

Asiah Aisa berkata...

JOIN :)
http://le-carnetderose.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

bai baizura berkata...

done.join :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

HaniesSofea_98 berkata...

saya join


http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Ukhti NurliyanaZulkifli berkata...

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html


Yana join!

Nur Atira berkata...

http://itsmetira.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nur Atira berkata...

http://itsmetira.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nur Atira berkata...

http://itsmetira.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

amal berkata...


JOINED!

http://applehijaulife.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nur hanim berkata...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html joined :)

Sherlyanna angiela Martin berkata...

join... ^^
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

mimbar kata berkata...

http://mimbarkata.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

JOIN...;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

dya didinad berkata...

http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

cim berkata...

http://inspirasicimiependo.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

blogger lelaki yang tak suka join segmen orang lain. :D

Jue Azrin berkata...

http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

saya join

Rezatul Akma berkata...

http://missikushi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Panggil Aku Han berkata...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

join :)

Wanie Zunidan berkata...

wani join

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Anisa Anuar berkata...

dah join segmen yg awesome ni

http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

=)

Fakhruru berkata...

joined!! ^^

http://fakhruru.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Imani Iwani berkata...

join
http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nana Farinaa berkata...

nana join tau :D

http://nanafarinaa.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Siti Farhahnis berkata...

Joined !
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Adam Faiz berkata...

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

annur_islam berkata...

Salam..join

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

tq

Halimaton Saadiah berkata...

Segmen ini dijayakan oleh CCK, Aisya Humaira, FizGraphic dan Cik Lyeen

KHAIRUNNISA berkata...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

michelle De hunny berkata...

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

psstt saya join ! ;)

Budak Kampung berkata...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

وان نور آين berkata...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

mrs. Potato berkata...

join :D
http://gilapotato.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

azifah yazid berkata...

join...

http://www.geeazielove4eva.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nurul Yuyu berkata...

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmenkami-dan-blog-awak.html

Nadia Shudin berkata...

http://biawakitucomel.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Wawa Rosli berkata...

join!!
http://wawarosli.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Anis Najiha berkata...

Assalamualaikum,saya join:

http://anis-tikah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Hoshi Akemi berkata...

sy join :))

http://violetulip93.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nurain Athirah berkata...

http://inspirasiathirah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

gAdis qLATE berkata...

http://nuralia-biey.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Qaleshya Umairah berkata...

http://www.qaleshyaumairah.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

JOIN !

Filzah Azzahra berkata...

Datang untuk memeriahkan lagi segmen ini.

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

gAdis qLATE berkata...

http://nuralia-biey.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak_20.html

zack zack berkata...

joinn\

http://kehidupankupelajarit.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Shakirah Rosli berkata...

join last minute

http://caeshashi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Blossom Heart berkata...

memang tgh cari segmen blog .. terjumpa then try join juga.. di sini ya :) http://jibablossom.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Aimi Rahim berkata...

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

BaNu Syah berkata...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Dieba Adieba berkata...

dieba join http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Nurul Aini berkata...

Saya join. ^___^

http://www.ainizakaria.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Cik Fie berkata...

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Sakura Aihana berkata...

Hana join ya

http://marsgreen.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Ismah Atikah berkata...

JOIN!

http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Ismah Atikah berkata...

JOIN!

http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

istana biru berkata...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Myra Abdullah berkata...

hey..hey..cik lyeenn

Myra join ni =D

http://hatigumbirabymyraabdullah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...