Sabtu, 13 April 2013

Segmen: Cik Lyeen REVIEW blog!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Hazelnut Anggur.

Alhamdullilah, Lyeen tak buat wordless lagi. Sesungguhnya bila Lyeen buat wordless bermakna Lyeen sungguh-sungguh takdak idea nak taip entry. Poyo jer aku guna alasan wordless tu. HAHA. Baiklah, disebabkan hari ni pun sebenarnya Lyeen takda idea nak bercerita. Lyeen memilih untuk nak buat segmen untuk REVIEW blog rakan bloggers!

Sebab bila Lyeen buat wordless lagi u olls menyampah nak baca sebab dah berjuta million entry Lyeen asyik dengan wordless. Bhahahahaa!


Oleh itu saya dengan ini merasmikan segmen REVIEW blog ini.
Lagaknya Lyeen dah dapat kekuatan nak REVIEW blog orang kan.
Siaplah u olls! 
HAHAHAHAHA.

Segmen ni berlangsung tidak lebih dari 5 jam. Okay? 

Syarat-syarat penyertaan

1. Follow blog INI

2. Follow blog Lyeen kalau u olls suka pada CUPCAKES!

3. Like pages INI dan INI.

DONE!

Tinggalkan LINK blog anda di ruangan komen entry ini.


NOTA PINK: Lyeen akan pilih beberapa link blog yang akan direview. Pasti! Rajin-rajinlah share segmen ni dengan yang lain ok..:) Jasamu dikenang!

Ok bai. Assalamualaikum

47 000 Makan Cupcakes!:

Amer Amirah berkata...

http://ameramirah.blogspot.com/

aisyah humaira' berkata...

http://www.aisyahhumaira.com/

siti zawiah berkata...

join..:)

http://sitizawiah95.blogspot.com/

Diyana Hani berkata...

http://mardiyanhani.blogspot.com/

yan shamba berkata...

http://www.izyanyuyu.my/

m!ss s!mPLe berkata...

saya join cik lyeen .. ! :D
http://misssimple30.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

ieka farhana berkata...

join


http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/

mawar berduri berkata...

join..
http://www.mawarberduri4147.my/

Rieya Ramlee berkata...

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/

Farisya Anastasyia berkata...

www.duniafarisya.com

Irwan Alessa berkata...

http://www.irwanalessatyme.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Setiasmile berkata...

setiasmile join..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Honey Yeo berkata...

done

www.honey-yeo.com

annur_islam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
annur_islam berkata...

http://annurislam90.blogspot.com/

Mazelina Zaini berkata...

http://neynaproperty.blogspot.com/

Semoga ninaa terpilih :)

Wanie Zunidan berkata...

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/

nabila biela berkata...

done...www.nabilabiela.com

Syuhada Salleh berkata...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Fakhruru berkata...

support here!

http://fakhruru.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

SHaeezah berkata...

http://saidatulhafizah.blogspot.com/

Budak Kampung berkata...

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/

JOIN2

Filzah Azzahra berkata...

http://sayaeesya.blogspot.com/

syada berkata...

joinn :)

http://hikayathiudpku.blogspot.com/

heirizalieyana berkata...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Farsya Izzati Widodo berkata...

http://farsyawidodo.blogspot.com

Vee Lea berkata...

Yeehuu.. Mak Cik Rosmah beli cincin warna pink, Vee datang ni nak tinggalkan link!! :P

http://vaneelea.blogspot.com/

NUR HAFIZAH berkata...

siinii :)

http://www.anisforeveralone.com/

arifah berkata...

Ifah join, semoga cik cupcakes sudi review blog saya;)
http://lovepinkylife.blogspot.com/

Sally Yatiey berkata...

http://sallyyatiey.blogspot.com/

~IraNur~ berkata...

join :)

http://irapunyela.blogspot.com/

ANa Ahmad berkata...

join done syarat

http://amad-jalanan.blogspot.com

Nasuha berkata...

done.
http://nasuhanass.blogspot.com/

۩MarshmelowPink0403۩ berkata...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Gadis Kecil berkata...

http://sitiaishahceritera.blogspot.com/

wana wazm berkata...

http://coretangirlblog.blogspot.com/

Anis Najiha berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Anis Najiha berkata...

http://anis-tikah.blogspot.com

Nurul Yuyu berkata...

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmencik-lyeen-review-blog.html

Arol Mubin berkata...

Nak join jugak! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com

Sharfynarz Sharfnie berkata...

join , http://sharfynarzmiss.blogspot.com

noorkhuzieen berkata...

joined http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Nur Fi' Qalbi berkata...

http://cahayakukasih.blogspot.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Eyqa Hasnan berkata...

http://eyqahasnan.blogspot.com/

Aina Areen berkata...

alaa , baru nak join tapi tak sempat. takpe, aina support akak :D good luck . selamat mengreview mereka2 ni :)

Cik Fie berkata...

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-cik-lyeen-review-blog.html

Nurul Alia Syuhada berkata...

Alia tak dapat join ! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...