Selasa, 16 April 2013

REVIEW 10 BLOG TERHEBAT APRIL 2013

Assalamualaikum Wraahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Strawberry.


Ingat lagi dengan segmen ni? Segmen yang berlangsung 3 hari lepas. Betapa Lyeen lambatnya me'review' blog pemenang-pemenang bertuah itu. Maaf untuk kalian. Eh, sesungguhnya Lyeen taklah reti sangat nak review-review blog orang ni. Sebab blog Lyeen pun bukannya hebat macam blog Abang Ben Ashari dan blog Abang Boni Kacak apatah lagi blog Fatin Liyana yang super hebat!

Baiklah. 10 blog terhebat yang bertuah itu sangat cool!


  •  Lyeen taktahu samaada line Lyeen slow ke apa. Sebab header blog awak tak dapat buka. 
  • Blog awak sangat sweet sebab pink-pink gitu.
  • Blog awak pun ringan. Cepat loading.
  • Lagu dalam blog awak sweet and cool. Jujurnya tak mengganggu Lyeen yang tengah blogwalking. 
  • Pssttt. Owner blog ni snagat sweet okay!
  • Jum follow dia kat SINI.

  | annurislam |

  • Blogger yang menggabungkan baby pink dan baby blue dalam blog dia. Sweet!
  • Hye kakak! Blogger ni asal dari Kelantan. Kota Bharu. Lyeen tak pernah pegi. Nanti nak pegi.
  • Blog ni sangat sweet sebab admin dia rajin share maklumat.
  • Susunan templete juga kemas. Like it!
  • Jum folloe blog Nurul Najihah kat SINI.

♥ Farisya Anastasyia Official Blog ♥

  • Blogger yang akan memberi tips-tips kesihatan untuk kita.
  • Blogger ni juga rajin buat tutorial.
  • Lyeen suka background awak!
  • Pink.Pink.Pink itu sweet.
  • Dah lama dia blogging dari tahun 2011 tu...wah..Tahniah!
  • Jum follow Farisya kat SINI.
" Arifah Wahab "

  • Bila masuk dalam blog dia tiba-tiba cakap..."Alalalaoo...sweetnya dia..."
  • Blog dia very simple.
  • Gadjet yang dia letak pun hanya yang penting-penting je. Tu sebab blog dia ringan je..:)
  • Cursor love-love tu buat lebih cool.
  • "Yang tidak pernah kenal erti penat untuk diam berkata kata, itu saya :)" <--- Suka ayat dia!
  • Jum follow Arifah kat SINI.


  • Blog awak ringan.
  • Lyeen cadangkan buat tulisan yang lebih senang nak baca untuk title post.
  • Lebih sweet kalau awak buat satu page satu or dua post. 
  • Entry awak pun okay dan tak bosan nak baca..:) Like it!
  • Jum folloe blog Noorkhuzieen kat SINI.

✿ FARSYA ✿

  • Blog dia comel ala-ala korea.
  • Gadjet dia teratur. Kemas.
  • Pink yang dia pilihs angat soft yang buat kita rasa tiba-tiba jadi soft. Eh.
  • Rajin dia ni join segmen. Good.!
  • Blog ni juga ada tutorial u olls.!
  • Jum ke blog ini kat SINI.
Aisyah Humaira'
  • Tiba-tiba rasa gerun nak review blog blogger famous ni!
  • Pelik kenapa Random.Org pilih dia. HAHAH.
  • Blog yang super sweet.
  • Rajin Niera ni update! Rajin plak tu review blog blogger.
  • Tak tahu nak komen apa sebab semua dah okay.
  • Followers dia juga dah 5000++ okay...! Tahniah!
  • Jum folloe blog pengantin muda ni kat SINI.


  • Blogger yang suka makan coklat cadbury! Tu sebab dia sweet macam cokelet!
  • Blog yang purple saje mata memandang. Cool!
  • Bloga wka juga macam blog yang lain. Mudah je nak loading.
  • Font dekat entry awak sangat okay. Lyeen suka baca entry yang font dia memudahkan pembaca..:)
  • Jum follow blog sweet ini kat SINI.

~#ApamGemok#~ ( Official Blog )

  • Lyeen selalu datang blog ni. Sebab dia juga selalu datang ke blog Lyeen. thanks awak..:)
  • Sebab blog ni kawaii. Comel. Cool. Sweet!
  • Dia sangat comel seperti Strawberry katanya...:)
  • Blog ni sangat kemas. Tolong kemaskan blog Lyeen juga boleh? Ahaks!
  • Tu je kot. Sebab blog dia memang dah awesome kan?
  • Jum follow blog awesome kat SINI.

header-irwanalessatyme-

  • Okay! Apalah nasib Lyeen kena review blogger yang hebat ni! Tapi, takpa kita review dia juga! HAHA
  • Blog CCK ni sangat sempoi. Lyeen dari lama dulu jadi epngikut dan reader setia blog ni.. Dari dulu blog dia yang ada bulan-bulan hinggalah ke reka bentuk yang lebih cool sekarang!
  • Blogger ni yang dah semakin mendapat tempat u olls! Famous gitu...:)
  • Gadjet dalam Blog CCK ni pun sangat santai dan mudah nak klik sana sini kan?
  • Apapun, good luck okay! Lyeen tak berani nak review banyak-banyak sebab blogger ni juga adalah sifu Lyeen dalam bab review-review ni. Hehehe..:)
  • Jum terjah blog CCK kat SINI.

Nota pink: Okay! Done untuk Lyeen review blog TERHEBAT bulan APRIL 2013 ini. Sesungguhnya mereka bukan sahaja cool tapi sangat hebat! Silalah berkunjung dan tinggalkan jejak anda. Mereka adalah bloggers yang paling cool!

Ok bai. Assalamualaikum.



15 000 Makan Cupcakes!:

Irwan Alessa berkata...

hahahaha ada bulan di pagar bintang.. hehehe.. sifu?? Errr lyeen ni, wan ni biasa2 je.. tahniah pada pemenang semua..

Rara Nasiha berkata...

Ada antara orang yang awak review tu kita baru nak follow :)

SHaeezah berkata...

wah blog saya ada :DD
thanks kak lyeen ;')

Paly berkata...

yg paly takde, hehehe.. saje jer

yan shamba berkata...

blog kite pon ade..thx lyeen :)

Farisya Anastasyia berkata...

tq blogger 'cupcakes' hee :D

~IraNur~ berkata...

Jangan puji, maluuuuuu :p

Filzah Azzahra berkata...

tahniah untuk mereka. Blog abg wan pun ada sekali. yess, dia mmg SIFU :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wahh tahniah2 bg yang berjaya.. wahhh ni rasa macam nak kena terjah semua blog ni... hehehe

aisyah humaira' berkata...

pengantin basi dtg komen :P

Condoriano berkata...

Nak kena terjah semua blog ni :)
Memang ramai blog yg cute, mostly blogger2 perempuan.
By the way header utk blog yg first tu ada jer.

annur_islam berkata...

Thanks dear sudi review blog akak.. :)

ANa Ahmad berkata...

tahniah semua :)

tenku butang berkata...

tahniah semuaaa.. hu3.. harap2 blog teman tersenarai untuk blog review Mei boleh? boleh lea.. huk2 =)

arifah berkata...

Thanks cik lyeen cupcakes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...